Žvaigždžių savaitė: atvira suknelė ir sulaužyta taisyklė

Sulaužyta stiliaus taisyklė

 Demi Rose (kairėje) ir Brigitte Macron.<br> ViDA Press nuotr.
 Demi Rose (kairėje) ir Brigitte Macron.<br> ViDA Press nuotr.
 Brigitte Macron.<br> ViDA Press nuotr.
 Brigitte Macron.<br> ViDA Press nuotr.
 Kaya Jones.<br> ViDA Press nuotr.
 Kaya Jones.<br> ViDA Press nuotr.
 Kaya Jones.<br> ViDA Press nuotr.
 Kaya Jones.<br> ViDA Press nuotr.
 Oprah Winfrey.<br> ViDA Press nuotr.
 Oprah Winfrey.<br> ViDA Press nuotr.
 Lionelis Messi su žmona Antonella Roccuzzo ir vaikais.<br> ViDA Press nuotr.
 Lionelis Messi su žmona Antonella Roccuzzo ir vaikais.<br> ViDA Press nuotr.
 Demi Rose.<br> ViDA Press nuotr.
 Demi Rose.<br> ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2017-10-28 21:13, atnaujinta 2017-10-28 21:41

Prancūzijos pirmoji ponia Brigitte Macron (64 m.) oficialiuose susitikimuose dažniausiai renkasi klasikinio kirpimo trumpas sukneles. Ir nors dažnai moteris perlenkia lazdą dėl pasirinkto ilgio, šįkart nustebino kardinaliu aprangos stiliaus pokyčiu – pasirinko džinsų ir švarkelio derinį. B.Macron gerbėjai ir kritikai netruko pasidalyti į dvi stovyklas. Vieni jų kritiškai rėžė, kad toks drabužių pasirinkimas – oficialių etiketo taisyklių laužymas, kiti manė priešingai – kad ponia Macron į madą sugrąžino nemarųjį patogumo ir elegancijos derinį.

Sceną prilygino vergijai

Buvusi merginų grupės „Pussycat Dolls“ narė Kaya Jones (33 m.) tikina buvusi įtraukta į prostitucijos liūną. Prie grupės ji prisidėjo būdama paauglė, 2003-iaisiais. „Mano tiesa tokia: tai nebuvo merginų grupė. Tai buvo prostitucijos liūnas. Taip, mes dainavome ir buvome garsios. Bet tie, kam mes priklausėme, uždirbinėjo pinigus, – socialiniame tinkle rašė Kaya. – Ar situacija tikrai buvo tokia bloga? Tikrai bloga, kad nustočiau svajoti.“ „Pussycat Dolls“ įkūrėja Robin Antin neigia tokias kalbas ir vadina K.Jones teiginius melu. Anot jos, K.Jones tiesiog nori dėmesio. K.Jones dainavo grupėje 2003–2005 metais. Ji teigia buvusi priversta tuo metu vartoti narkotikus ir buvo išnaudojama.

Moteriškumo paslaptys

Televizijos savininkė ir TV laidų vedėja Oprah Winfrey (63 m.) neseniai atsikratė net 18 kilogramų. Moteris didžiuojasi padailėjusia figūra ir nebeslepia jos po tamsiais drabužiais. Pati Oprah save vadina priklausoma nuo maisto ir tikina, kad visuomet numetus svorio ją pasiveja vadinamasis „jo-jo“ efektas, kai svoris greit grįžta. Tačiau dabar Amerikos žvaigždė nusprendė daugiau dėmesio skirti sportui, o kalorijas skaičiuoja pasitelkusi išmaniąją programėlę. Oprah atskleidė, kad pakeitus mitybą ir pradėjus sportuoti net sumažėjo cholesterolio kiekis kraujyje.

Laimingas penketukas

Futbolo žvaigždės Lionelio Messi (30 m.) žmona Antonella Roccuzzo (29 m.) socialiniame tinkle apie šeimos laimę pranešė – „5 asmenų šeima“. Netrukus jie turės trečią vaiką. Nuotrauka ji pasidalijo Argentinoje tądien švęstos Motinos dienos proga. Užfiksuotoje akimirkoje matyti, kad besišypsantys Lionelio ir Antonellos sūnūs Thiago ir Mateo liečia jau padidėjusį mamos pilvą. Žinoma, šeima iškart sulaukė daugybės sveikinimų.

Rizikinga suknelė

Seksualioji Demi Rose (22 m.) niekuomet nesigėdijo atvirai demonstruoti savo kūno privalumų, tačiau Londone vykusiame žurnalo „Sixty6“ vakarėlyje atrodė išties provokuojamai. Demi pasistengė, kad visų akys kryptų būtent į ją, nes pasipuošusi atvira juoda suknele krūtinę suveržė tik metaliniu aksesuaru. Būtent jis ir laikė suknelės audinį ir vos dengė krūtinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.