Khloe Kardashian nuotrauka užminė mįslę, ar ji tikrai nėščia

Neseniai buvo pranešta, kad Kardashianų klano atstovė Khloe Kardashian (33 m.) yra jau penktą mėnesį nėščia. Moteris laukiasi pirmojo savo vaiko. Kūdikio tėvas – jos vaikinas Tristanas Thompsonas tai patvirtino.

 Khloe Kardashian.
 Khloe Kardashian.
 Khloe Kardashian.
 Khloe Kardashian.
 Khloe Kardashian.
 Khloe Kardashian.
 Khloe Kardashian.
 Khloe Kardashian.
 Khloe Kardashian.
 Khloe Kardashian.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2017-11-10 14:01, atnaujinta 2017-11-10 14:07

Tačiau abejonių kelia nuotraukos ir video, kuriuos Khloe paviešino. Nuotraukose ji reklamuoja maudymosi kostiumėlį, kurtą su „D I F F Charitable Eyewear“. Tiesa, fotosesija buvo ne šiomis dienomis, tačiau per pastaruosius pora mėnesių. Ir vis tik jei Khloe dabar jau penktą mėnesį nėščia, pilvukas turėjo matytis jau tuomet.

„Taip, Khloe ir Tristanas yra visiškai sužavėti šia žinia. Jie neskubėjo to skelbti visam pasauliui. Praėjo vos kelios savaitės, kuomet Khloe jaučiasi saugi ir nori šia žinia pasidalinti su artimiausiais. Ji jaučiasi nuostabiai“, – rugsėjo gale sakė šaltinis.

Kitų metų pradžioje pasaulį turėtų išvysti trys kūdikiai. Realybės šou žvaigždei Kim Kardashian kūdikį išnešios pakaitinė motina. Jos 20-metė sesuo Kylie su mylimuoju Travisu Scottu tėvais taps vasarį. Pagausėjimo su vyru krepšininku T.Thompsonu laukia ir Khloe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.