Žvaigždžių savaitė: karališkieji dvyniai, sena nauja meilė ir vestuvių laukimas

Žurnalas „Stilius“ siūlo prisiminti įsimintiniausius praėjusios savaitės užsienio garsenybių nuotykius.

ViDA Press nuotr.
ViDA Press nuotr.
 Selena Gomez ir Justinas Bieberis.<br>ViDA Press nuotr.
 Selena Gomez ir Justinas Bieberis.<br>ViDA Press nuotr.
Nors dauguma tėvų dvynius rengia panašiai, nesitikėkite to iš Catherine. Anot šaltinio, ji nori, kad dvynės būtų dvi individualios asmenybės, turėtų savo norus ir skirtingą stilių. <br>ViDA Press nuotr.
Nors dauguma tėvų dvynius rengia panašiai, nesitikėkite to iš Catherine. Anot šaltinio, ji nori, kad dvynės būtų dvi individualios asmenybės, turėtų savo norus ir skirtingą stilių. <br>ViDA Press nuotr.
 Lady Gaga ir Christianas Carino.<br>ViDA Press nuotr.
 Lady Gaga ir Christianas Carino.<br>ViDA Press nuotr.
 Kevinas Spacey.<br>ViDA Press nuotr.
 Kevinas Spacey.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2017-11-12 10:46

Sena nauja meilė

Pastaruoju metu atlikėjai Selenai Gomez (25 m.) gyvenimas pažėrė daugybę iššūkių. Kovą su vilklige laimėjusi dainininkė po 10 mėnesių draugystės išsiskyrė su atlikėju The Weeknd (27 m.). Pora buvo tituluojama viena gražiausių Holivude, tad toks įsimylėjėlių sprendimas buvo itin netikėtas. Bet Selenai vienai ilgai liūdėti neteko.

Praėjus vos savaitei po išsiskyrimo dainininkė buvo pastebėta linksmai leidžianti laiką su savo buvusiu mylimuoju skandalinguoju Justinu Bieberiu (23 m.). Fotografai užfiksavo, kaip jiedu drauge važinėjosi dviračiais, gėrė kavą ir meiliai šnekučiavosi.

Kaltinimai ir išpažintis

JAV aktorių Keviną Spacey (58 m.) užgriuvo nemalonus dėmesys. Pirmadienį jis pareiškė esąs „labai pasibaisėjęs“ kaltinimais, kad 1986-aisiais jis galbūt bandė seksualiai priekabiauti prie vieno paauglio. K.Spacey socialiniame tinkle „Twitter“ parašė, kad nepamena tokio incidento, tačiau atsiprašė už savo elgesį.

Aktorius Anthony Rappas portalui „BuzzFeed“ papasakojo, kad jis, būdamas 14-metis, lankėsi viename vakarėlyje K.Spacey bute. A.Rappas tvirtino, kad nuo alkoholio apsvaigęs aktorius parvertė jį ant lovos ir ant jo užlipo, tačiau esą jam pavyko ištrūkti, kol neįvyko nieko daugiau.

Laukia vestuvės

Po aistringų meilės romanų ir iširusių sužadėtuvių Lady Gaga (31 m.) vėl džiaugiasi meile. Daugybės hitų autorė susižadėjo su savo agentu Christianu Carino (48 m.). Nors pasaulį džiugios žinios apskriejo tik pastarąją savaitę, artimi šaltiniai teigia, jog Lady Gagai žiedą ant piršto Christianas užmovė dar vasarą.

Teigiama, jog šią žinią pora norėjo slėpti kuo ilgiau, mat dainininkė kovojo su sunkia, daug skausmo keliančia liga. Atlikėja susižadėjo praėjus vos metams po išsiskyrimo su buvusiu sužadėtiniu aktoriumi Tayloru Kinney. Kiek anksčiau ekscentriškoji dainininkė mūvėjo aktoriaus padovanotą širdelės formos žiedą su deimantu, tačiau pora pasuko skirtingais keliais.

Lady Gaga ir Christianas žinios oficialiai dar nepatvirtino, bet artimi šaltiniai sakė, jog kartu jie atrodo labai laimingi. „Iš tiesų vienas į kitą jie žiūri labai rimtai. Kartu jiems labai gera ir viskas klostosi puikiai“, – sakė artimas Lady Gagos ir jos agento bei sužadėtinio draugas.

Dvigubas džiaugsmas

Nuo tada, kai Kensingtono rūmai pranešė apie Kembridžo kunigaikštienės Catherine (35 m.) trečiąjį nėštumą, pasaulis trokšta kuo daugiau sužinoti apie kūdikį. Ir naujienų tikrai yra – princui Williamui (35 m.) ir Catherine turėtų gimti dvyniai. Karališkajai šeimai artimas šaltinis pranešė, kad po širdimi kunigaikštienė nešioja identiškas mergaites.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.