Oficialu! Princas Harry susižadėjo su aktore Meghan Markle

Ilgą laiką gerbėjus tampę už ūsų, pagaliau Jungtinės Karalystės princas Harry (33 m.) ir amerikiečių aktorė Meghan Markle (36 m.) paskelbė apie oficialias sužadėtuves. Simboliška, tačiau vos prieš savaitę princo senelė, karalienė Elizabeth II ir princas Phillipas atšventė savo santuokos 70-ąsias metines.

 Amerikiečių aktorė Meghan Markle ir Jungtinės Karalystės princas Harry.<br> ViDA Press nuotr.
 Amerikiečių aktorė Meghan Markle ir Jungtinės Karalystės princas Harry.<br> ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2017, 12:14 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 1:50 PM

Užsienio naujienų portalai skelbia, kad su karalienės palaiminimu išplatintas oficialus pranešimas apie ant Meghan piršto spindintį sužadėtuvių žiedą.

Bent šešis mėnesius pora susitikinėjo slapta, kol praėjusiais metais jų romanas iškilo į viešumą. Pora susižadėjo anksčiau šį mėnesį Londone, kur Meghan atskrido trumpai viešnagei.

Karališkųjų rūmų atstovo ir amerikiečių aktorės vestuvės numatytos artėjančių metų pavasarį.

Oficialiai princas Harry su mylimąja Meghan žinią apie būsimas vestuves patvirtino tik šiandien, lapkričio 27-ąją. O vestuvių šventę pradės planuoti taip pat visai netrukus – vos tik praleis pirmąsias Kalėdas dviese.

Meghan, kuriai ši santuoka bus jau antroji, turi galimybę tapti princese arba jai būtų suteiktas Sussexo kunigaikštienės titulas. Princas eilėje į karališkąjį sostą yra tik penktas.

Spėjama, kad vestuvių puota numatyta po balandžio mėnesio, kuomet Kembridžo kunigaikštienė Catherine ir princas Williamas susilauks savo trečiojo kūdikio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.