Dainininkė Natalija Bunkė Kalėdas švenčia du kartus: „Sūnus dovanų gauna dvigubai“

Dainininkė Natalija Bunkė niekuomet neslėpė, kad vaikystė pasakiškais turtais ir prabanga jųdviejų su seserimi Kristina Ivanova tikrai nelepino. Tačiau tėvai dukterims įskiepijo jaukias šeimines tradicijas, kurių moterys iki šiol laikosi.

 Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu.<br>Asmeninio albumo ir L.Kavaliauskaitės nuotr.
 Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu.<br>Asmeninio albumo ir L.Kavaliauskaitės nuotr.
 Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Natalija Bunkė.<br> L.Kavaliauskaitės nuotr.
 Natalija Bunkė.<br> L.Kavaliauskaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 25, 2017, 3:31 PM, atnaujinta Dec 25, 2017, 5:12 PM

Kalėdos kasmet N.Bunkės namuose švenčiamos du kartus, o tam išties neprieštarauja sūnus Kristupas, kuris gauna ir dvigubai daugiau dovanų. Kalėdas sūnus Kristupas visuomet praleidžia tėčio Danieliaus Bunkaus namuose, o sentikių Kalėdas šeima švenčia sausio 6-ąją.

„Kiekviena šeima kuria savo tradicijas. Su sūnumi eglę visuomet puošiame gruodžio 1-ąją, jis dėlioja puošmenas, o aš jam pasakoju, ką kiekviena jų reiškia. Kabindamas papuošalus jis klausia, kodėl štai šitas yra širdelės formos. O aš atsakau, kad todėl, jog labai tave myliu“, – žurnalui „Stilius“ pasakojo Natalija.

Šventiniu laikotarpiu atlikėjams – pats darbymetis. Natalija koncertuoja viena, su grupe „Pop ladies“ ir YVA, kuria kalėdines dekoracijas. O šalia viso to, puikiai susitvarko su tiesioginiu televizijos eteriu „Lietuvos ryto“ televizijoje vesdama laidą „Moterų balsas“.

„Tai juk ne pirmą kartą aš tiesioginiame eteryje! Čia pašnekovai dažniausiai būna puikūs, o ir gvildenamos temos išties artimos. Puiki praktika buvo kadaise projekte „Radži ieško žmonos“. Tuomet juk mes nei vienas nežinojome, kas merginoms šaus į galvą tiesioginiame teryje“, – juokėsi N.Bunkė.

Ir išties, Natalija studijoje gali prakalbinti ir dainininkus, ir politikus, ir netgi teismo atstovus.

„Ne visos temos pasitaiko artimos, tobulėti ir mokytis dar yra kur. Kartais pažiūriu ir galvoju, kodėl taip pasakiau ar gestikuliavau. Rodos, kalbame man artima tema, bet žiūrovų tai nesudomina. Tuomet žiūrime į laidos reitingus ir ieškome kitų temų. Man nėra sunku, aš iš prigimties esu tokia, kad galiu prisitaikyti visose situacijose“, – kalbėjo dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.