Dermatologė – apie alternatyvą plastinei chirurgijai ir atjaunėjimą 7-eriais metais

Era Esthetic Avenue“ - estetinės ir lazerinės medicinos klinikos Vilniuje ir Kaune, kurios savo teikiamoms paslaugoms taiko aukščiausius standartus, o atliekamose procedūrose naudoja naujausios kartos, saugiausias lazerines technologijas.

Daugiau nuotraukų (4)

lrytas.lt

Dec 28, 2017, 10:32 AM, atnaujinta Dec 28, 2017, 1:25 PM

Klinikos džiugina savo precizišku, įspūdingu ir jaukiu interjeru, tačiau, pasak klinikų grupės bendrasavininkės gydytojos dermatologės Jurgitos Stoškienės, didžiausios investicijos buvo skirtos itin efektyviems lazeriams ir aukščiausios kvalifikacijos paslaugoms.

„Kiekviena klinikoje naudojama technologija atitinka aukso standarto kriterijų. Tai reiškia, kad turime sprendimus, kaip išspręsti kiekvieną odos problemą ir užtikriname puikius estetinius rezultatus, kurių veiksmingumą patvirtina klinikiniai tyrimai, jos atitinka CE ir vaistų kontrolės tarnybos (FDA) reikalavimus“, - teigia specialistė.

Atjaunėjimas be chirurginio įsikišimo

Didžiausio dėmesio Vilniaus ir Kauno klinikose sulaukia nechirurginis odos patempimas „Thermage CPT“, kuris leidžia atjaunėti penkeriais – septyneriais metais be randų ir skalpelio! Ši sistema, kuria atliekamas odos „termoliftingas“, yra plastinės chirurgijos alternatyva.

Jai atlikti naudojama naujausia „Thermage CPT“ sistema, skleidžianti patentuotas radijo dažnio bangas RF, kurios skatina esamo kolageno atsinaujinimą, naujo kolageno sintezę giliuosiuose odos sluoksniuose.

Procedūros efektas gali trukti iki 3–5 metų priklausomai nuo organizmo fiziologinių savybių.

Pasitelkia lazerius

Šiuolaikinės technologijos užkariauja grožio pasaulį, todėl jau tampa įprasta šalinti plaukelius lazeriu, nes tai efektyviausia. Verta žinoti, kad tik didelės galios ir tam tikro bangų ilgio šviesa gali sunaikinti plauką ilgam.

Klinikose dirbama su naujausios kartos Aleksandrito lazeriu „GentleLase Pro“ ir „GentleMax Pro“ – pačiu galingiausiu ir greičiausiu iš visų rinkoje esančių plaukų šalinimo lazerių, pasižyminčiu didžiausiu efektyvumu. Era Esthetic klinikų gydytojai dermatologai, turi didžiausią patirtį Lietuvoje su Aleksadrito lazeriu.

Specialus pulsinis kraujagyslinis dažų lazeris „VBeam Perfecta“ (angl. „vascular beam“ – kraujagyslių spindis) naudojamas mažinti kapiliarams. Šis naujausias, amerikiečių kompanijos „Syneron Candela“ gaminys dėl savo efektyvumo yra tapęs lyderiu pasauliniu mastu.

Žinotina, kad pulsiniai dažų lazeriai laikomi auksiniu standartu šalinant kraujagyslinius darinius. „VBeam Perfecta“ puikiai susidoroja su viskuo, kas raudona, – ir stambiausiais, ir smulkiausiais kapiliarais, veido ir kūno odos raudoniu, žvaigždinėmis hemangiomomis, vyšninėmis angiomomis, vyno dėmėmis ir kitais kraujagysliniais dariniais.

Senstanti oda, susidariusios odos linijos ar raukšlės, netolygi veido odos spalva, įvairios dėmės, randeliai ar nelygumai išsprendžiami atliekant frakcinį odos atjauninimą ir odos darinių šalinimą su naujos kartos lazeriu „Co2Re“, kuris turi net 7 gydymo variantus.

Žvaigždžių pamėgta procedūra

Dar viena moterų itin mėgstama procedūrų - „Hydrafacial“, kuri susideda iš veido odos valymo, drėkinimo ir prisotinimo hialurono rūgšties. Inovatyvi priežiūros programa padeda spręsti įvairiausias odos problemas: lėtina jos senėjimą, gerina tekstūrą ir spalvą, sprendžia riebios, į spuogus linkusios odos problemas, padidėjusią pigmentaciją ir rozacėją.

„Era Esthetic Avenue“ savo klientams siūlo ir holivudo žvaigždžių pamėgtą „Intraceuticals“ programą, kurią sudaro gilus drėkinimas, detoksikacija ir prisotinimas. Tarp ištikimų šių procedūrų gerbėjų – Cameron Diaz, Paris Hilton, Matthew McConaughey, Beyoncé, Monako princas Albertas II ir kitos įžymybės.

Paprastas būdas patobulinti formas

Klinikoje galite pasirūpinti ne tik veido oda, bet ir kūno formomis. „VelaShape III“ – tai populiariausias pasaulyje būdas celiulitui naikinti ir lieknėti. Vienos procedūros metu šalinama „apelsino žievelė“, lyginama oda ir mažinamos apimtys. Ši technologija yra laimėjusi geriausio kūno gydymo apdovanojimą.

„VelaShape III“– vienintelis anticeliulitinis masažas, pagrįstas kombinuota „Elos“ technologija: vienos procedūros metu atliekamos net 4 skirtingo poveikio procedūros, dėl to į riebalinius audinius patenka pakankamas šilumos energijos kiekis. Karštų akmenų masažą primenantis masažas užtikrina greitą poveikį giliai esantiems audiniams.

Visas šias procedūras rasite „Era Esthetix Avenue“ estetinės ir lazerinės medicinos klinikose Vilniuje, Valančiaus g. M. Valančiaus g. 7-51 ir Kaune - I.Kanto g.18 – 2 (verslo centras „Bokštas“). Daugiau informacijos: www.lazerineklinika.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.