„Moterys meluoja geriau“ žvaigždė Agnė Šataitė susilaukė kūdikio

Kultinio lietuvių serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė Agnė Šataitė (31 m.) su vyru Giedriumi Puskunigiu (45 m.) jau sūpuoja pirmagimį. Apie tai moteris pasidalijo žinia socialiniame tinkle paskutinėmis gruodžio dienomis.

 Aktorė Agnė Šataitė.<br> V.Balkūno nuotr.
 Aktorė Agnė Šataitė.<br> V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-01-03 14:16, atnaujinta 2018-01-03 14:44

Moteris dalijosi rožinio meškino nuotrauka ir pabrėžė, kad jis reiškia vaiko gimimą. Rožinę spalvą bičiuliai ir sekėjai netruko susieti su galimybe, kad turbūt gimė mergaitė.

Apie asmeninį gyvenimą aktorė iki šiol kalbėjo nedaug.

Neseniai „Lietuvos ryto“ žurnalui „TV Antena“ moteris pasakojo apie paskutines nėštumo savaites ir šiltus jausmus mylimam vyrui.

Aktorė nėštumo metu lankė specialias mankštas, plaukiojo baseine, tvarkėsi namuose. Kartu su vyru ji lankėsi parodose, koncertuose, spektakliuose.

„Dabar turiu didesnes galimybes pasižiūrėti, koks kultūrinis gyvenimas verda aplinkui. Kai kūrybinėje plotmėje pati sukdavausi nuo ryto iki vakaro, dažnai nespėdavau pasisotinti kitų sukurtais įdomiais dalykais. Dabar esu stebėtoja ir tuo džiaugiuosi“, – sakė A.Šataitė.

A.Šataitė ir G.Puskunigis susituokė 2015-ųjų pavasarį po kelerių metų draugystės. „Susipažinome ne teatre, bet mūsų meilė augo būtent šioje aplinkoje. Kalbėdavomės apie meną, muziką, dailę. Galima sakyti, meilė mane surado teatre“, – apie pažintį su mylimuoju yra pasakojusi aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.