Kristupas Krivickas kuria savo portalą

Prodiuseris Kristupas Krivickas nusprendė sukurti savo portalą.

K.Krivickas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
K.Krivickas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2018, 9:52 AM

„Mes pradedame tai, kas žmones šiandien domina labiausiai! Naujas socialinių tinklų naujienų ir pramogų portalas FBZINIOS.LT eteryje jau labai greitai! Ruošiamės galingam startui, renkame profesionalų komandą ir turime darbo pasiūlymą IT administratoriui“, – pranešė jis.

Lrytas.lt Kristupas pasakojo, kad mintį sukurti savo portalą rutuliojo jau seniai. Pora mėnesių darė montoringą, ištyrė, ką žmonės skaito labiausiai ir nusprendė sukurti portalą, kuriame bus socialiniuose tinkluose skelbiamos naujienos.

„Didžiausiuose Lietuvos portaluose iš 10 populiariausių naujienų bent 5 būna iš socialinių tinklų. Tačiau naujienų portalai įsprausti į rėmus, negali skelbti vien socialinių tinklų turinio“, – savo mintį pagrindė jis.

Pamatęs, kad Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse žmonės daugiausia laiko praleidžia feisbuke ir „Youtube“, nusprendė žmonėms „padėti“ ir įdomiausią ten skelbiamą turinį sudėti į vieną portalą, kurį užregistravo ir kitose Baltijos šalyse.

K.Krivickas sako, kad negali teigti, jog pasaulyje tokio portalo nėra, tačiau kiek tyrė rinką, tokio, kokį kurs jis, dar nematė.

„Galbūt kažkas panašaus yra lietuvaičių sukurtas ir visame pasaulyje panašus Boredpanda.com“, – teigė jis, pažadėjęs portalą atidaryti per artimiausią mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.