Aktorių Danielį Craigą suvysčiusi Rachel Weisz prasitarė, kad nenorėjo ištekėti

Aktorė Rachel Weisz (47 m.) nustebino savo pareiškimu, kad gyvenime ji niekuomet neturėjo siekiamybės tapti kažkieno žmona. Ilgus metus ją ir aktorių Danielį Craigą siejusi bičiuliška draugystė prieš kelerius metus peraugo į meilę, o 2011-aisiais pora susituokė ir laimingai gyvena iki šiol.

 Danielis Craigas ir Reichel Weisz.<br> ViDA Press nuotr.
 Danielis Craigas ir Reichel Weisz.<br> ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2018, 5:36 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:54 PM

Žurnalui „ES“ moteris pasakojo, kad nenoras tapti žmona nebuvo tarsi gyvenimo nuostata, jai to tiesiog nereikėjo. Tačiau netikėtai užsimezgę šilti jausmai ir D.Craigo rūpestingas dėmesys taip papirko aktorę, kad tapti žmona jai buvo vienas geriausių gyvenimo įvykių.

Aktorė kalbėjo, kad jaunystėje visuomet jautėsi labai savarankiška ir nuo niekieno nepriklausoma. Jos nedomino romantiniai filmai ir kitos romantika persmelktos istorijos, kol pati neįsimylėjo. Tiesa, meilė ją aplankė ne būnant 20-ies, todėl, kaip ji sako, į situaciją jau gebėjo pažvelgti brandžiau, o ne pamesti galvą.

„Mūsų santykiai yra labai asmeniški, privatūs. Nemanau, kad kažkam turime duoti ataskaitą apie savo jausmus vien todėl, kad esame matomi, žinomi žmonės. Tačiau taip, aš niekada nemaniau, kad žengsiu prie altoriaus. Tai nebuvo mano gyvenimo ambicija. Sakyčiau, netgi priešingai“, – šyptelėjusi pasakojo ji.

Artimiau aktorių pora pradėjo bendrauti prieš aštuonerius metus, nusifilmavę psichologiniame kino trileryje „Svajonių namelis“. Netrukus jie pradėjo susitikinėti ir jau po metų susituokė. Nuo tada jie nei karto nekomentavo nei savo santykių, nei asmeninio gyvenimo užkulisių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.