Žvaigždžių savaitėje – „Gelbėtojo“ pilvo presas ir karališkosios sužadėtuvės

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Davidas Hasselhoffas ir princesė Eugenie su sužadėtiniu.<br> ViDA Press nuotr.
 Davidas Hasselhoffas ir princesė Eugenie su sužadėtiniu.<br> ViDA Press nuotr.
 Dakota Johnson.<br>„Scanpix“ ir „ViDA Press“ nuotr.
 Dakota Johnson.<br>„Scanpix“ ir „ViDA Press“ nuotr.
 Chrisas Martinas.<br> ViDA Press nuotr.
 Chrisas Martinas.<br> ViDA Press nuotr.
 Britanijos Jorko princesė Eugenie su sužadėtiniu.<br> ViDA Press nuotr.
 Britanijos Jorko princesė Eugenie su sužadėtiniu.<br> ViDA Press nuotr.
 Davidas Hasselhoffas.<br> ViDA Press nuotr.
 Davidas Hasselhoffas.<br> ViDA Press nuotr.
 Eltonas Johnas.<br> ViDA Press nuotr.
 Eltonas Johnas.<br> ViDA Press nuotr.
 Cameron Diaz.<br> ViDA Press nuotr.
 Cameron Diaz.<br> ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2018-02-04 14:43

Nebesislapsto

Jau keletą mėnesių sklando gandai, kad filmo „50 pilkų atspalvių“ žvaigždė Dakota Johnson (28 m.) ir grupės „Coldplay“ lyderis Chrisas Martinas (40 m.) – pora. Vis dažniau juodu buvo pastebimi leidžiantys laiką drauge. Galiausiai pora savo romaną patvirtino ir nebevengia viešumoje demonstruoti šiltų jausmų. D.Johnson ir Ch.Martinas pasimatymus ir romantiškas vakarienes jau rengė ne vienoje šalyje, o neseniai kartu atostogavo saulėtame Malibu paplūdimyje.

Sužadėtuvės!

Susižadėjo Britanijos Jorko princesė Eugenie (27 m.) – tokią žinią pranešė Bakingamo rūmai. Planuojamos vestuvės bus jau antros šiais metais Britanijos karališkojoje šeimoje. Jos vyks toje pačioje bažnyčioje, kur pirmiau susituoks princas Harry. Princesė Eugenie, aštuntoji eilėje į Jungtinės Karalystės sostą, už savo draugo naktinio klubo vadybininko Jacko Brooksbanko (31 m.) ištekės 2018 metų pabaigoje. Eugenie yra karalienės Elizabeth II antrojo sūnaus princo Andrew, kuris taip pat yra Jorko kunigaikštis, ir jo buvusios sutuoktinės Sarah jaunesnioji duktė.

Išlaikytos formos

Aktorius Davidas Hasselhoffas (65 m.) kaip tikras saldainiukas išgarsėjo milžiniško populiarumo sulaukusiame seriale „Gelbėtojai“. Ten vyras demonstravo puikų kūną, kuriuo, gerbėjų nuostabai, didžiuojasi iki šiol. Vaikštinėdamas Los Andžele aktorius vilkėjo prasegtus marškinius, todėl gerbėjos akylai galėjo nužvelgti vyro kūną. Užsienio žiniasklaidoje nuvilnijo tikra komplimentų banga, nes būdamas 65-erių Davidas atrodo nepriekaištingai! Ir, lyginant su kitais savo kartos aktoriais, išsaugojo ir jaunatviškumą, ir energiją. O noro atrodyti puikiai prideda ir gerokai jaunesnė mylimoji. Prieš kurį laiką aktorius paskelbė susižadėjęs su 30 metų jaunesne mylimąja Hayley Roberts.

Baigia karjerą

Legendinis popmuzikos atlikėjas Eltonas Johnas paskelbė apie būsimą paskutinį koncertinį turą sakydamas, kad planuoja baigti keliauti ir daugiau laiko praleis su šeima. Apie tokius savo planus 70-metė britų popmuzikos žvaigždė pranešė per iškilmingą renginį Niujorke. Jis sakė, kad nori pasitraukti su trenksmu, – kelerių metų trukmės koncertiniu turu. Dainininkas ketina surengti net 300 koncertų, kurie vyks iki pat 2021-ųjų.

Ryžosi įsivaikinti

Aktorė Cameron Diaz (45 m.) ilgus metus yra priklausoma ne tik nuo sporto, bet ir sveiko gyvenimo būdo. Po to, kai vos prieš kelias savaites pasklido žinia apie aktorės nėštumą, ji nevengia viešumos. Tačiau nei pati aktorė, nei jos atstovai kalbų kol kas nepatvirtino. Šaltinis pranešė, kad Cameron nori vaikų, tačiau suvokia savo amžiaus ribą. Neseniai antrąsias vestuvių metines su dainininku Benji Maddenu atšventusi aktorė svarsto apie įsivaikinimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.