Obuolys nuo obels: princas George'as pradėjo mokytis mėgstamiausio tėvų sporto

Kembridžo kunigaikštienė Catherine (36 m.) ir princas Williamas (35 m.) savo vaikus George'ą (4 m.) bei Charlotte (2 m.) nuo mažumės pratina prie sporto.

 Catherine Middleton bei princas Williamas su vaikais.<br> ViDA Press nuotr.
 Catherine Middleton bei princas Williamas su vaikais.<br> ViDA Press nuotr.
 Catherine Middleton bei princas Williamas su vaikais.<br> ViDA Press nuotr.
 Catherine Middleton bei princas Williamas su vaikais.<br> ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 6, 2018, 9:16 PM, atnaujinta Feb 6, 2018, 9:24 PM

Kunigaikštienė ir princas yra tikri sporto fanatikai – kiekvieną žiemą jie traukia į kalnus ir džiaugiasi slidinėjimo malonumais, o vasarą traukia į parkus žaisti teniso.

Karališkosios poros pirmagimis princas George'as, pranešama, jau pradėjo mokytis slidinėti. Paskutinę dieną karališkojo turo Skandinavijoje metu, Catherine ir Williamas lankėsi slidinėjimo kurortą, kuriame su mokiniais džiaugėsi sniegu ir žaidimais.

Besišnekučiuodama su grupele mokinių, Catherine pradėjo pasakoti apie jaukias šeimos akimirkas ir atskleidė, jog slidinėti sūnus George'as bandė dar būdamas dvejų.

Nieko keisto, jog mažasis princas nuo mažų dienų pratinasi prie sporto ir aktyvaus gyvenimo būdo. Atšilus orams, planuojama, jog berniukas privačiame teniso korte Norfolke žais tenisą su treneriu.

„Būdamas tik ketverių, George'as nori paduoti teniso kamuoliuką, tad Catherine manęs klausė, kaip turėtų elgtis. George'ui bus šiek tiek sunku įvykdyti savo užsibrėžtus tikslus, juk jis dar nedidelis“, – juokaudamas kalbėjo princo teniso treneris Samas Richardsonas.

Kiek anksčiau pranešta ir apie tai, kad tenisą jau lanko ir vos dvejų metukų princesė. Mergaitė vedama į vieną brangiausių Didžiosios Britanijos teniso klubų. Šaltinių teigimu, princesei puikiai sekasi. Anot jų, Charlotte – iš prigimties gera teniso žaidėja. Princesė daro greitą pažangą, o, pasak šaltinių, jos titulas „Hurlingham“ klubo nariams ir teniso mokytojams didelio įspūdžio nedaro.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.