Natalija Bunkė su mylimuoju įstrigo Paryžiuje

Naujos meilės užklupta ir spinduliuojanti Natalija Bunkė visai neseniai viešumai parodė savo laimės priežastį. Naujas moters mylimasis – Edgaras, kuris savo širdies damą jos 35-ojo gimtadienio proga išsivežė į meilės miestą Paryžių.

 Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru. <br> Feisbuko nuotr.
 Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru. <br> Feisbuko nuotr.
Natalija  Bunkė.<br>T.Bauro nuotr.
Natalija  Bunkė.<br>T.Bauro nuotr.
Natalija Bunkė.<br>T.Bauro nuotr.
Natalija Bunkė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 7, 2018, 10:39 AM, atnaujinta Feb 7, 2018, 11:08 AM

Panašu, pats likimas nori Nataliją dar palepinti – orai iškrėtė porai išdaigą ir dėl itin gausaus sniego jiedu negali parskristi atgal į Lietuvą. Nieko sau užstrigti meilės mieste?

Apie tai moteris pranešė savo feisbuko paskyroje, o kartu pasidalijo itin romantiška jos ir Edgaro nuotrauka.

„Panašu, kad mūsų kelionė į meilės miestą gali pasibaigti ne taip jau ir linksmai... Paryžiuje iškrito 15cm sniego, gatvės nevalytos, mašinos nepravažiuoja (turbūt nepratę), nežino, ką reiškia, kai žiema užklumpa netikėtai... Taigi, iš miesto išvažiuoti nepavyksta, autobusai nevažiuoja, traukiniai atšaukti. Bandome pasinaudoti pavežėjimo paslaugas teikiančia programėle „Uber“ nusigauti į oro uostą, bet panašu kad pavėluosime. Taigi, Giedre Genevičiūte, Kristupai Krivickai, ko gero, šiandien laidą teks vesti vienam“, – feisbuko brūkštelėjo Natalija.

Dar prieš didžiąsias metų šventes Natalija žurnalui „Stilius“ atviravo, kad naują mylimąjį labai brangina ir saugo, todėl norėtųsi kuo ilgiau apsaugoti nuo viso neigiamo viešo dėmesio. Tačiau vos prieš keletą savaičių jį pristatė M.A.M.A. muzikiniuose apdovanojimuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.