Buvusi LRT laidų vedėja Laima Janušonytė davė pastabų olimpiados transliuotojams

Sporto gerbėjus prie televizijos ekranų pritraukia ne kas kitas, o šiuo metu Pjongčange vykstanti olimpiada. Lietuviai, žinoma, palaiko savus sportininkus.

 Laima Janušonytė.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Laima Janušonytė.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-13 13:31

Buvusią LRT sporto žurnalistę Laimą Janušonytę suerzino visai ne laiku rodomos reklamos. Savo nuomonę ji išdėstė socialiniame tinkle. 

„Pastebėjimas, žiūrint olimpiados transliacijas.

TV3 rodo reklamą be saiko, įdomu, ar per futbolo rungtynes irgi, pavyzdžiui, sužaidus 80 minučių, reklamuoja tarkim vaistinę?

Neteko matyti, yra taisyklės, kurių privaloma laikytis, net jeigu reklamos davėjai moka milijonus eurų.

Reklamai skirtas laikas prieš prasidedant rungtynėms, pertraukos metu ir pasibaigus rungtynėms. Gaila, kad olimpinis komitetas nekelia tokių reikalavimų pagrindinio pasaulyje sportinio įvykio rodymui! Vertėtų keisti taisykles! 

Kitas pastebėjimas: žiūriu, jau dabar per TV6 , moterų šuolius nuo tramplino.

Komentatoriai stebisi, kad labai mažai žiūrovų, tačiau pamiršta pasakyti, kad Korėjoje jau pusiaunaktis, galbūt todėl žiūrovų mažiau...

Tarp pirmo ir antro šuolio būna pertrauka ir aš išsižiojau iš nuostabos, kad TV6 nerodo reklamų, gal nežinojo, kad bus pertrauka?

Komentatoriai nežino, ką kalbėti, susidaro pauzė... (vyrai ir moterys iš TV6! Tai čia ir reikia rodyti reklamą, tinkamiausia vieta!) Bet ne!

Laukiam laukiam, tuomet pradedame rodyti sumontuotus vaizdelius, o jau paskui reklamą, kuri būtinai turėjo užšokti ant antrojo šuolio nuo tramplino ir vėl TV sugebėjo neparodyti trijų pirmųjų šuolių. Būtų neblogai kartais mąstyti...“ – rašė ji.

Panašių pastebėjimų turėjo ir žurnalistas Andrius Tapinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.