Žvaigždžių savaitėje – Brado Pitto avarija ir nuoga „X failų“ žvaigždė

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Bradas Pittas ir Gillian Anderson.<br> ViDA Press nuotr.
 Bradas Pittas ir Gillian Anderson.<br> ViDA Press nuotr.
 Dainininkė Selena Gomez.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Dainininkė Selena Gomez.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Gillian Anderson.<br> ViDA Press nuotr.
 Gillian Anderson.<br> ViDA Press nuotr.
 Modelis Kate Moss.<br> ViDA Press nuotr.
 Modelis Kate Moss.<br> ViDA Press nuotr.
 Spice Girls narės.<br> Instagramo nuotr.
 Spice Girls narės.<br> Instagramo nuotr.
 Aktorius Bradas Pittas.<br> ViDA Press nuotr.
 Aktorius Bradas Pittas.<br> ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Feb 17, 2018, 3:34 PM

Dar viena liga

Dainininkė Selena Gomez (25 m.) praėjusiais metais ištvėrė sunkią operaciją – jai buvo persodintas inkstas. Dabar žvaigždė atsivėrė, kad ilgą laiką kovoja su depresija ir niekaip negali jos įveikti. Šiuos metus Selena pavadino sveikatinimosi metais, nes rimtai susirūpino savo psichologine būkle. S.Gomez jau anksčiau kentėjo nuo depresijos, pykčio priepuolių, prarastos savikontrolės. Kaip pati pripažino, niekuomet nuo gerbėjų neslėpė šių faktų, tačiau tuo metu ji tik kalbėjo, tačiau visiškai nekreipė dėmesio į tai, kuo galėtų sau padėti. Po sunkios operacijos S.Gomez suprato, kad dabar jai svarbiausia – pasirūpinti savo sveikata.

Kailiams – ne!

Serialo „X failai“ žvaigždė, „Emmy“ statulėlės laimėtoja Gillian Anderson (49 m.) prisidėjo prie visame pasaulyje garsios PETA akcijos prieš gyvūnų išnaudojimą drabužių pramonėje. Tik garbanomis ir katės ausimis pasipuošusios nuogos aktorės nuotrauka šaukte šaukė: „Geriau būsiu nuoga, nei vilkėsiu kailinius.“ Žvaigždė neslėpė, kad kiekvienos garsenybės apsinuoginimas kilniam tikslui negali būti vadinamas vulgariu. „Labai didžiuojuosi gavusi galimybę prisidėti prie PETA akcijos. Manau, rodyti nuogą kūną, kad ištransliuotum reikšmingą žinutę, – nieko blogo“, – per fotosesiją sakė ji.

Atskleidė, kada prarado nekaltybę

Praėjo jau beveik trys dešimtmečiai, kai modelis Kate Moss (44 m.) šovė į šlovės viršūnę. Tuomet keturiolikmetė mergina buvo pastebėta tiesiog oro uoste, kai prie jos priėjo modelių agentūros vadovai. Tačiau tai ne vienintelis svarbus įvykis modelio gyvenime, nutikęs tai metais. Nors ne kartą buvo skelbiama, kad į suaugusiųjų pasaulį paauglė įžengė labai anksti, tik dabar K.Moss patvirtino, kad išties nekaltybę prarado tuo pat metu, kai tapo modeliu. „Aš buvau labai nepasitikinti savimi. Buvau kiek per žema, tragiškai liekna, kojos kreivos... Kai praradau nekaltybę, maniau, dabar jau būsiu labai kieta. Tačiau tuo pat metu mane pastebėjo modelių agentūra, ir viskas apvirto aukštyn kojomis“, – atvirai pasakojo K.Moss.

„Spice Girls“ grįžta!

Legendinė „Spice Girls“ patvirtino planus dar kartą drauge apsvarstyti naujas galimybes prabėgus beveik dviem dešimtmečiams po grupės išsiskirstymo. Tai patvirtina ir iškalbinga nuotrauka, kurią socialiniuose tinkluose paviešino Victoria Beckham. „Myliu savo mergaites! Bučiniai jums! Draugystė niekada nesibaigia! Moterų galia“, – po nuotrauka rašė stiliaus etalonu vadinama Victoria. Joje – visos legendinės grupės narės: Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Horner, Emma Bunton ir, žinoma, pati Victoria. Tai pirmas kartas nuo 2012-ųjų, kai įsiamžino visos grupės narės.

Nesėkmė kelyje

Aktorius Bradas Pittas (54 m.) Los Andžele pateko į nedidelę avariją, per kurią nukentėjo ne tik jo, bet ir dar du automobiliai. Kitų dviejų vairuotojai liko itin nustebę, kai garsus aktorius draugiškai pildė dokumentus, šnekučiavosi ir nė kiek nepriminė ryškios Holivudo žvaigždės. Buvęs aktorės Angelinos Jolie vyras, kaip ir bet kurie vairuotojai, patekę į eismo įvykį, telefonu įamžino savo ir kitų dviejų automobilių įbrėžimus. B.Pittas, paspaudęs vyrams ranką, netgi priminė, kad jei trūktų kokios nors informacijos, drąsiai galima į jį kreiptis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.