Pudelioskopas: šią savaitę Rožinis pudelis aplojo ir M. Stasiulį, ir Jazzu

Žurnalas „Stilius“ nuo šiol dalinasi įdomiausiais feisbuko mados teisėjo Rožinio pudelio komentarais iš vakarėlių, kuriuos spausdiname žurnale. O portale sekmadieniais pateiksime ir tai, kas liko aplota, tačiau neatsidūrė žurnale.

 Šios savaitės aplotieji.
 Šios savaitės aplotieji.
 Rožinis pudelis.
 Rožinis pudelis.
 M.Stasiulis.
 M.Stasiulis.
 P.Delevingne.
 P.Delevingne.
 J.Arlauskaitė-Jazzu.
 J.Arlauskaitė-Jazzu.
 U.Skonsmanaitė.
 U.Skonsmanaitė.
 E.Pukšta.
 E.Pukšta.
 M.Šalčiūtė.
 M.Šalčiūtė.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Feb 18, 2018, 6:52 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 7:15 PM

Taigi šios savaitės Rožinio pudelio komentarai:

Apie Ugne Skonsmanaitę

Žiūriu „Euroviziją“, klausau dainų truputį per prievartą. Ir vis man neina iš galvos išmest tos Ugnės blizgalinės suknelės, o gal kostiumo, neįžiūriu. Mąstau, kad kažkas sugalvojo „davai, padarom Cher!“.

Hmm, bet pavyko ne daugiau, nei neįgudusio juvelyro undinėlė.

Niekas tau, Pudeli, neįtinka, nei iškilmingas šimtmečio šventėjų pensionato paradas Nacionaliniam operos ir baleto teatre, nei televizijos pažibos. Vaistukų reik, vaistukų.

Apie Moniką Šalčiūtę

Vaitaitai, tiek gražių švenčių užplūdo mūsų puikų kraštą, tiek progų pasipuošti dvasiškai ir fiziškai, net loti nebegaliu, jau kimstu nuo tiekos „Tautinės giesmės“ giedojimo. Bet štai „Pelėdų kalno“ premjeros Vilniuje nepraleidusi Monika į dienos šviesą išviliojo tartano mini suknutę, ilgaaulius ir spurgų skonio šukuoseną, kas bendroje dermėje sukūrė tokį stilistinį užtaisą, jog savo vaizduotėje tiesiog norėjau užtupdyti tikrą pelėdą jai ant galvos, tiesiog, vizualinei įtampai nuimti. Gal ir nepagerėjo, tačiau bent jau tematiška.

O štai neeilinį įvaizdį sukūręs vyriškis kažkodėl atkartojo dar mano vaikystėje gautą dovanų vintažinę sagę, kur čiūžauja nelabai aišku kas- baltasis lokys, o gal senis besmegenis. Visa laimė, kad šąla, kaip būtų baisu, jei sutirptų!

Apie Justę Arlauskaitę-Jazzu

Vienoje Lietuvos ikimokyklinio ugdymo įstaigoje kažkada prieš Kalėdas:

– Vaikučiai, šiandien pradėsime ruoštis šventėms ir iš šio krepinio popieriaus kursime eglutes. Būkite kruopštūs, neskubėkite, sekite mano nurodymus, nes tik viena gražiausia papuoš darželio „Bulvinukas“ aktų salę.

– O kur dėsime kitas?

– Ką nors, vaikučiai, sugalvosim, gal pritaikysim kur. Va, Rasytės mama televizijoj dirba...

[Pokalbis yra išgalvotas. Kaip ir kalbantis šuo]

Apie Poppy Delevingne

Niujorke vyko „amfAR 2018“ labdaros pokylis, kuriame siautė žvaigždūnai ir labdariai, suknias demonstravo ir kiek kas uždirba. Aišku, viskas vardan gero tikslo- surinkti lėšų AIDS fondui. Panašu, kad į puotą užsukusi britų aktorė bei modelis Poppy Delevingne savo apdarą transformavo iš meninės gimnastikos triko ir numeriui atlikti reikalingo kaspino.

O gal vakarui įsisiūbavus, dar ir pati pasirodė kaip gimnastė, kas ten žino? Britų spauda šį derinį pavadino dramatišku. Tikiuos, kad tai tiesiog britų humoras.

Apie Mindaugą Stasiulį

Naujo TV3 projekto „Geriausi mūsų metai. 100-mečio šou“ reklaminėje fotosesijoje Stasiulis netyčiom, o gal ir tyčiom, buvo paverstas Verka Serdiučka! Kuo tai susiję su geriausiais mūsų tautos metais, aš nežinau. Gal todėl, kad esu nors ir gražesnis už tą pasipūtėlį jorkšyrą, tačiau mažiau protingas. Tokia jau ta realybė.

Apie Edviną Pukštą

Žinot, kaip būna filmai, skirti tik tam tikrai kategorijai žmonių (fantastiniai, vaikams iki 3 metų, erotiniai bei pan.), taip ir šis įrašas pasieks toli gražu ne visų širdis. Bet istorija pamokanti.

– Brangusis, ar eisi į „Nuostabiųjų lūzerių“ premjerą?

– Nežinau... Neturiu nieko švaraus, kelnės nelygintos, dar batus reiktų valyt...

– Brangusis, tai užsivilk švarką!

– O! [Apsivelka]

– Va, mielasis, matai, žymiau geriau!

Na, tai jau meskit į mane akmenį, kam dabar žymiai geriau.

Ir kai bus išrastas tas stebuklingas švarkas, kuris viską pataiso, pažadu juos pirkti pats bei dalinti labdaros tikslais visiems sienelių pozuotojams.

Tačiau visus nustelbė vienas vyriškis. Tas atvejis, kai „atsikeli ir varai“ tampa kūnu.

Rožinis pudelis – socialinių tinklų mados teisėjas. Jį rasite feisbuko paskyroje „Mama, žiūrėk, aš – Selebriti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.