Pudelioskopas: šią savaitę Rožinis pudelis aplojo „Eurovizijos“ dalyvius, kliuvo ir A.Zuokui

Žurnalas „Stilius“ nuo šiol dalinasi įdomiausiais feisbuko mados teisėjo Rožinio pudelio komentarais iš vakarėlių, kuriuos spausdiname žurnale. O portale sekmadieniais pateiksime ir tai, kas liko aplota, tačiau neatsidūrė žurnale.

 G.Vagelis.
 G.Vagelis.
 Allison Brook Janney.
 Allison Brook Janney.
 Sohpia Vegas.
 Sohpia Vegas.
 Tomas Grigaitis.
 Tomas Grigaitis.
 JAV greitojo čiuožimo komanda.
 JAV greitojo čiuožimo komanda.
 A.Zuokas.
 A.Zuokas.
 Rožinis pudelis.
 Rožinis pudelis.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Feb 25, 2018, 7:13 PM

Šios savaitės Rožinio pudelio komentarai:

Apie „Eurovizijos“ dalyvius:

Žiūrit „Euroviziją“? Aš tai žiūriu! Va, Vagelis užsuko padainuot kažkur tarp darbų, džinsai, retro marškinukai, striukę per skubą gal dar kur prie scenos numetęs. Silvija su „Gerai&gerai“ apiplėšė origamio būrelį ir takelių rišimo kooperatyvą-susivienijimą „Gandriukas“. Kotrynos pastelinis kostiumas man pasirodė truputį (gerokai) per kuklus scenai, nebent per senelių auksines vestuves, kai liepia anūkei lipt ir padainuot, kaip čia nepadainuosi seneliams seniems? Milano, oi, „The Roop“, kurie smirdaburniui Pudeliukui su savo daina „Yes, I do“ yra šiųmetinis eurovizinis „yes, I do“, šįkart pasirinko BC „Lietuvos rytas“ palaikymo spalvas, bet šiaip atrodo taip, kad norisi ne tik klausyti, nes kažkodėl. Paskambinsiu už šitą prijuostuotą bičą. Godo scenoje juda kaip elektra paveikta medūza, bet ta gera jos energija yra žymiai smagesnė, nei šmėklų nuotakos suknelė su tartum indėnų nudirtu raudonu skalpu. O Greta Zazza šįkart pasirinko bręstančios, bet jau nusivylusios meile Disney princesės įvaizdį. Jurgis su senbernio-aristokrato pižaminėm kelnėm ir kiti jo kostiumuotieji atrodo nuobodžiai, jei ne šviesų efektai, norisi nusnaust bežiūrint. Na, palojau, visi marš valyt dantukų ir miegot! Tai buvo Pudelio žodis.

Apie Tomą Grigaitį:

Tikiuosi, kad jau pavakarieniavote ir jaukiai įsitaisysite prie židinio Pudelio vakaro pasakaitei. Gali ji jus ir supykdyti (ar supykinti), ir nudžiuginti, bet kaip skelbia motyvuojančių rūbų salono įkūrėjai, pasiskolinę žymiąją H.Radausko frazę „Pasauliu netikiu, o Pasaka tikiu“, visko būna, tad klausykit. Vieną kartą, vėlų trečiadienio vakarą, kai šaltis traškino tvoras, o užsienio pareigūnai gaudė tetą, kur buvęs, kur nebuvęs, Kaune atidarytas drabužių salonas „Tiko patiko“. Vakaro pasakoriumi pakviestas TV laidos vedėjas Tomas Grigaitis savo barzdoje it šieno kupetoje slėpė svetimkūnį, kurį apibūdino kaip barzdos papuošalą, kurtą specialiai vienos papuošalų dizainerės. Tačiau skvarbi Pudelio akis ir visada pavedanti intuicija rėkte rėkia, ar tik ne į kokios atkaklios nepilnametės spąstus barzdočius bus įkliuvęs? Nes antraip, jei viskas tiesa, ką žmonės linksėdami liudija ir savom akim matau, tai jau gal geriau alų midų per tą barzdą varvint. Aišku, ką aš galiu suprast, tiek dienų dorai lauke nevedžiotas.

Apie Artūrą Zuoką:

Rožinis pudelis įdėjo nuotrauką iš politiko Artūro Zuoko gimtadienio ir ją pakomentavo trumpai: „Žingsnis iki Žilvino“.

Apie JAV greitojo čiuožimo komandos aprangą:

Vis pakalbu apie estetiką ir grožį, o pamirštu praktiškumą! Va, Pjongčango žiemos olimpinėse žaidynėse puikiai pasirodžiusi JAV moterų greitojo čiuožimo komanda vilkėjo labai savotiškus kostiumus, kurie man, kaip senam iškrypėliui, kelia labai visokių minčių, o, pasirodo, sportinės aprangos kompanija „Under A(r)mour“ taip pasistengė visiškai praktiškais sumetimais- sidabro spalvos audinys įsiūtas siekiant sumažinti trintį! O gal buvo įmanoma tada visą kostiumą pasiūti sidabro spalvos? Na, bet gal teplus būtų labai, storintų, labai nepraktiška. Todėl aš visada čiuožinėju nuogas. Tai ir dar tai, jog esu šuo, tikriausiai ir užkirto man kelią į profesionalų sportą.

Apie Sohpią Vegas:

Išvydęs štai tokias vokiečių dainininkės Sophia Vegas nuotraukas, aš, kaip progresyvus XXI amžiaus šuva, visada susimąstau apie sąvoką „sintetinis intelektas“. Aršiai panaršęs internete bei nulaužęs kelis slaptus kodus, įveikęs baisias ugniasienes, Lenkijos pakraštyje, tarp miškų ir pelkių, randu slaptą gamyklą, kur gaminami bei fasuojami tokie rožiniai pusfabrikačiai. Vėliau jie supakuojami ir išsiunčiami į visus pasaulio kampelius, prieš tai priskyrus jiems kokias nors extra funkcijas: dainavimo, modeliavimo, pozavimo ar panašiai. Jei norite įsitikinti, ar tai tikras pusfabrikatis, reikia pamėgint nutraukt jam kokią kūno dalį. Jei nepamatysite stirksančių laidukų ir mikroschemų, bijau, kad būsite papuolęs į bėdą.

Apie Allison Brook Janney:

Žiniasklaida taip mėgsta klišes, tad, neatsilikdamas nuo jos, pranešu, jog vakar praūžė BAFTA apdovanojimai. Paskui šurmuliuos Kaziukas, gripo sezonas šienaus aukas, tradiciškai ankstyvo pavasario nesulauksime, apniukusi vasara kels siaubą Palangos verslininkams, mokslo metų pradžia taps galvos skausmu ir tėvams, ir valdininkams, po to žiema užklups netikėtai kelininkus, o kainų pasiutpolkė nesugadins Kalėdų karštinės. Ir taip be galo, be krašto. Bet grįšiu prie amerikiečių aktorės Allison Brook Janney vakarinės suknutės, kuri, nepaisant visų juodosios #metoo armijos kanonų, vis tiek atrodė it puošta degtuku pradegintos folijos su besiraitančiais kraštais detale. Bežiūrėdamas nuklydau į vasaros laužus, keptas folijoje bulves, uodus ir vienišą mėnulio žvilgsnį ežere. BAFTA apdovanojimuose buvo ir kitų damų, net beveik tik su kelnaitėmis, ir šiaip tiesiog visapusiškai baisių įvaizdžių, tačiau nieko itin pikantiško, apie ką norėčiau pasidalinti. Tad šį vakarą tuo ir pabaigsiu.

Rožinis pudelis – socialinių tinklų mados teisėjas. Jį rasite feisbuko paskyroje „Mama, žiūrėk, aš – Selebriti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?