Rožinis pudelis šią savaitę aplojo Ž. Grigaitį ir K. Liukaitytės krūtinę

Žurnalas „Stilius“ nuo šiol dalinasi įdomiausiais feisbuko mados teisėjo Rožinio pudelio komentarais iš vakarėlių, kuriuos spausdiname žurnale. O portale sekmadieniais pateiksime ir tai, kas liko aplota, tačiau neatsidūrė žurnale. Šios savaitės Rožinio pudelio komentarai:

 Filmo viešios.
 Filmo viešios.
 R.Mickevičiūtė.
 R.Mickevičiūtė.
 K.Meschino.
 K.Meschino.
 J.Šeduikytė.
 J.Šeduikytė.
 K.Liukaitytė.
 K.Liukaitytė.
 Projekto „Misija: vestuvės“ fotosesija.
 Projekto „Misija: vestuvės“ fotosesija.
 J.Lopez.
 J.Lopez.
 Ž.Grigaitis.
 Ž.Grigaitis.
 Rožinis pudelis.
 Rožinis pudelis.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

2018-03-04 20:20

Apie „Eurovizijos“ dalyvius:

Vėėėl šeštadienis, vėėėl „Eurovizijos“ pusfinalis, vėėėl Pudelis bus online prie savo aprūdijusio TV ekrano, pasiserviravęs kaulelių ir nunešiotų aukštakulnių batelių. 3, 2, 1- pačepsėkim ir papudeliaukim!

Vedėjos skaisčiai raudona apranga šįvakar mane nuteikė pozityviai, beveik pasidžiaugt galiu ir pagaliau Dalytės šukuosena, ne ta įprastine lizdine kupeta, o štai Stonkui šiam vakarui rekvizitininkai išdavė tik vasarinį akademiko iš uždaromo fakulteto kostiumą, bet nieko, svarbu, kad žmogus geras. Užkuraitis, panašu, pats gal kokiam rūke rinkosi ir švarką, ir kaklaraištį. Ir kas nors nuvilkit tą megztuką Arnoldui, tokie puikūs marškiniai po apačia!

Marija gali oficialiai perimti tympinės svarovskininkės titulą, ir nors man labai patinka juoda, bet ne visais atvejais ji atrodo gerai, ypač, kai vizualizacijos ir apšvietimas paskandina atlikėją kaip Palangos jūroj meilę.

„Twosome“ savo pritariantiems vokalistams galėjo išlyginti marškinėlius, nors koks skirtumas, kai girdi kakofoniją, apsirenk nors ir zebru, vis tiek noris perjungti kanalą. Zasimauskaitė su Birdy style daina ir basom kojom (būtinai), nes tai LT scenoj kažkodėl turi įprasminti nuoširdumą, man primena visas pasaulio vaidilutes, suspaustas po visų tyrų sielų taip mėgiama pelenų rožės marška.

Nelabai supratau, kodėl Paulai Joringis parūpino tą baltą dažytojos kostiumą, dar labiau nesupratau scenografijos. Tokia gabi ir miela mergina, o vis stilistų eksperimentinis triušis! „Saulės kliošas“ buvo stilistinė šio konkurso pažiba, net jei dainuotų „Du gaidelius“, tačiau šįkart man ta vaivorykštinio upėtakio įvaizdžio Justės suknelė ir makiažas buvo sprangūs. Per Ruta'os Loop pasirodymą kažkas į sceną išleido krūvą damučių, tinkamų filmuotis dezodoranto ar pleistro nuo pūslių reklamoje, tačiau šiaip pačios atlikėjos taškuotas apdaras man patiko.

Monika Marija jau buvo visus nulinčiavusi veltinio kostiumu, bet šįkart scenoje mačiau Adele po susidūrimo su plėšria kate. Bet balsas puikus, bent jau tuo galima pasidžiaugti. Norit, kad visus girčiau, kaip „Eurovizijos“ komisija? Išgraužkit. Pasaulis, deja, yra realus. Ir už nupieštą žmogeliuką ant koridoriaus sienų suaugusių žmonių seniai niekas nebeglosto.

Apie Jennifer Lopez:

„Iš ciklo „Pasaulio istorija tuštutėms“, – taip Rožinis pudelis pakomentavo Jennifer Lopez „Versace“ suknelę.

Apie Žilviną Grigaitį:

Kai jau prisiekiau sau, viskas, amžiams Žilvino įvaizdžių gana! Kai jau esu susitaikęs su viskuo, net šortais, kai pamilau sages ir net pasidžiaugiau, kaip puikiai galima atrodyti, maža maža pliušinė detalė, atrasta naujojo telefono pristatymo renginy, primenanti man mano vaikystės mylimiausią žaislinę beždžionę, vardu Baja, staiga nulaužia visus kodus ir sau duotas priesaikas. Ir vėl Juodasis Pudelis, kaip koks Džekilas su Haidu, laimi prieš gerąjį Rožinį.

Pliušinių sapnų, pudelistai!

Apie filmo „Rūta“ svečius:

Vakar mano Gerasis Šeimininkas atsidarė sandėliuko duris ir pareiškė, jog nuo šiol maitinsimės tik tais puikiais grybų konservais, kuriuos jis rudenį taip skrupulingai rinko ir ruošė. „Ėsk, ėsk, Rožinis Pudelioraste,- kalbėjo Šeimininkas,- nes jau pavasaris, negi išmesi“.

Šlamščiu trečią porciją tų grybų, na, skonis neprastas, skųstis negaliu, tik truputį silpna, liejasi vaizdas, pila karštis, širdis permuša. O kai prisėdau pažiūrėti dokumentinio filmo „Rūta“ premjeros, tai, žinokit, kaip prasidėjo reginiai! Mačiau geltonu sijonu tetą su išprūdusiu papuku, Šeduikytę su hidžabu, gal čia ta drabužių juodligė jos kalta, Mickevičiūtei maukšlinu kepurę, kad nesušaltų ir išbaigtų tokį laisvūno militaristo įvaizdį, o Karolinos rankinukas, mano skurdžioje aplinkoje iki šiol vadinamas žeminančiu pavadinimu, taip nepatogiai įsirėžęs po pažastimi, jog nusprendžiu pakabinti jį po kaklu. Gal ir nepatogu, bet kaip unikalu ir netikėta, vis ne taip, kaip kad avių-fashionistų banda dabar nešioja.

Pažiūrėjau į veidrodį, jau akių baltymai ir junginės pagelto man. Keista, juk nei vieno geltono grybo nevalgiau.

Apie projekto „Misija: vestuvės“ fotosesiją:

Kai vakar pamačiau šitą „Misija: vestuvės“ fotosesiją, mane ištiko emocinis paralyžius, todėl nesugebėjau nieko parašyti, šįryt jau tik dalinė paraplegija su wtf'aligės bėrimo elementais, tad į rubriką „Socialinis stilius“ tiesiog būtina įdėti šį unikalų fotomeno ir stiliaus reiškinį.

Varžytis dėl vestuvių televizoriuje- na, ok, ko tam gyvenime nepasitaiko. Vilkėti baltą suknelę- puiku, net aš, šuva, kartais apsivelku, kai turiu nuotaikos, tačiau ta karinė amunicija iš „Armijai ir civiliams“? Čia gal Donecko separatistams tas nuotakas, kurios nelaimės, nuvežti ketinama? Garsusis Motorola, gal jau ir negyvas, tačiau jo nuotaka Elena, net vestuvių dieną pasikabinusi ginklą, o po vestuvių savo brangųjį išdavusi su kitu separatistu, akivaizdu, paklausi nuotaka.

Kaip sakydavo mano propropudelis, nuo meno iki ligos yra vienas žingsnis, priklauso tik nuo to, kas jį vertina- pudelis ar psichiatras.

Apie Karoliną Liukaitytę:

Nežinau, kaip su tais šaltais orais tėviškėje bus, bet LNK studijoj ir prie ekranų šįvakar tai buvo karšta.

Pokalbis tarp orų mergaitės ir stilisto prieš įrašą galėjo atrodyti maždaug taip:

– Pasimatuok dar šitą šviesų, kaip tik sniego daug, bus į temą.

– Tai kad nesusisega, čia tie iš „Zara Kids“?

– Kas nesusisega, viskas čia susisega! [Užsega naudojant jėgą]

– Na, man tai kažkaip nelabai...

– Nei kas ten mato tave, nei kam įdomu, visi į orus žiūri, kad ir su maudomu stovėtum.

– Bet...

[Pertraukia kvietimas į studiją]

– Na, judam, judam, nesiraukom, nosytę aukščiau tik, nėra laiko čia maivytis, giliai tik nekvėpuok labai!

********* Kur man kreiptis, kur man laišką parašyt, kad šitos geros mergaitės taip daugiau niekas ekrane neskriaustų?

Rožinis pudelis – socialinių tinklų mados teisėjas. Jį rasite feisbuko paskyroje „Mama, žiūrėk, aš – Selebriti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.