Žvaigždžių savaitėje – princo Williamo žaisliukai ir ploniausias liemuo pasaulyje

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Princas Williamas ir Sophia Vegas.<br> ViDA Press nuotr.
 Princas Williamas ir Sophia Vegas.<br> ViDA Press nuotr.
 Sophia Vegas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Sophia Vegas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Princas Williamas.<br> ViDA Press nuotr.
 Princas Williamas.<br> ViDA Press nuotr.
 Vladimiras Klyčko.<br> ViDA Press nuotr.
 Vladimiras Klyčko.<br> ViDA Press nuotr.
 Vladimiras Klyčko.<br> ViDA Press nuotr.
 Vladimiras Klyčko.<br> ViDA Press nuotr.
 Jennifer Lawrence.<br> ViDA Press nuotr.
 Jennifer Lawrence.<br> ViDA Press nuotr.
 Cheryl Cole ir Liamas Payne'as.<br> ViDA Press nuotr.
 Cheryl Cole ir Liamas Payne'as.<br> ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Mar 4, 2018, 8:58 PM

Ploniausias liemuo pasaulyje

Vokiečių dainininkė Sophia Vegas (30 m.) tiek kartų plastinėmis operacijomis dailino savo kūną, kad dabar didžiuojasi ploniausiu liemeniu pasaulyje. Sophiai jau pašalinti keturi šonkauliai, tačiau moteris neketina sustoti. Viename interviu dainininkė prasitarė, kad nori būti dar lieknesnė. Liemenį S.Vegas mėgsta pabrėžti itin aptemptomis suknelėmis. Taip nutiko ir šįkart, kai ji buvo pastebėta vaikščiojanti Beverli Hilse. Ne paslaptis, kad išraiškingų kūno linijų moteris dėmesį itin mėgsta.

Vyrų žaisliukai

Jungtinės Karalystės princas Williamas (35 m.) lankėsi pas įtakingiausius Didžiosios Britanijos motociklų gamintojus ir išbandė griausmingai burzgiančias transporto priemones. Čia princas atrodė tarytum vaikas saldainių parduotuvėje, mat motociklai – sena Williamo aistra. Vyras džiugiai pozavo prie transporto priemonių ir įdėmiai klausėsi, ką jam pasakojo gamintojai.

Tėvystės džiaugsmai

Bokso ringas – ne vienintelė vieta, kur Volodymyras Klyčko (41 m.) gali demonstruoti savo tvirtą kūną ir jėgą. Buvęs boksininkas su sužadėtine Hayden Panettiere (28 m.) ir dukrele Kaya (3 m.) mėgavosi atostogomis Barbadose. Šeima poilsiavo netrumpą laiką, todėl gerbėjai drąsiai galėjo ganyti akis į vis dar tvirtą buvusio sportininko kūną. O jėgą vyras rodė kiek neįprastu būdu – su dukra žaisdamas bangose viena ranka kilnojo ją lyg plunksną. Akivaizdu, kad atžalą vyras lepina kaip išmanydamas. V.Klyčko net rado originalų būdą, kaip panešti dukrelę, – susukęs ją į rankšluostį nešiojo lyg sūpuoklėse.

Apsinuoginimas užgydė žaizdas

Naujausiame intriguojančiame trileryje „Raudonasis Žvirblis“ („Red Sparrow“) Jennifer Lawrence (27 m.) įkūnija slaptą šnipę Dominyką Jegorovą. Sudėtingiausia jai buvo suvaidinti Žvirblių mokyklos – slaptos Rusijos žvalgybos tarnybos – sceną, kai Jegorova mokosi viliojimo meno ir yra paprašoma apsinuoginti priešais klasę. Režisierius Francis Lawrence’as ir visa filmavimo komanda sudarė sąlygas aktorei jaustis patogiai. Anot jos, apsinuoginimas kino juostoje padėjo išsigydyti traumą, kurią sukėlė 2014 m. internete nelegaliai paviešintos jos ir daugelio kitų garsių moterų asmeninės nuotraukos. J.Lawrence teigimu, savo noru apsinuogindama ji vėl pasijuto galinga – „Raudonasis Žvirblis“ tarsi grąžino tai, kas anksčiau buvo paimta be jos sutikimo. Šis filmas kinuose – nuo kovo 2 dienos.

Paneigti gandai apie skyrybas

Vos prieš savaitę pasklidus žiniai, kad byra grupės „One Direction“ žvaigždės Liamo Payne’o (24 m.) ir dainininkės Cheryl Cole (34 m.) santykiai, netrukus jie patys nusprendė paneigti šiuos gandus. Kartu muzikiniuose apdovanojimuose pasirodžiusi pora atrodė išties laiminga, tačiau gerbėjų tai neįtikino. Kalbos, kad dešimt metų vyresnė mylimoji pernelyg reikli, sklandė jau keletą mėnesių, todėl dauguma gerbėjų mano, jog viešas jų pasirodymas tėra vaidyba. O bandymas išsaugoti santykius turi rimtą pagrindą, nes abiejų garsenybių turtas vertinamas dešimtimis milijonų eurų. Mažiau nei prieš metus sūnaus susilaukę Liamas ir Cheryl vargu ar išsiskirtų be didelių nuostolių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.