Rožinis pudelis šią savaitę aplojo naują Jazzu šukuoseną ir Filipą Kirkorovą

Žurnalas „Stilius“ dalinasi įdomiausiais feisbuko mados teisėjo Rožinio pudelio komentarais iš vakarėlių, kuriuos spausdiname žurnale. O portale sekmadieniais pateikiame ir tai, kas liko aplota, tačiau neatsidūrė žurnale. Šios savaitės Rožinio pudelio komentarai:

 V,Ramaškienė.
 V,Ramaškienė.
 „Kino pavasario“ svečiai.
 „Kino pavasario“ svečiai.
 Jazzu ir D.Montvydas.
 Jazzu ir D.Montvydas.
 F.Kirkorovas ir R.Šilanskas.
 F.Kirkorovas ir R.Šilanskas.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 18, 2018, 5:33 PM

Apie Filipą Kirkorovą:

Man tie visi pareiškimai, kad „aš- karalienė“, sukelia rūgščią šypsenėlę, na, gal jaunas amžius, gal bėdos su saviverte, o gal tiesiog turtingų pažinčių skelbimas po nekokia alegorija slepiasi. Bet kai Filia jau oro uoste su plastmasine karūna blaškosi, statydamas visus į vietą, imu kvatotis. Ne, juokinga ne dėl pačio juoko, gal iš paralyžiuojančio absurdo ir lengvos gėdos labiau – visai kaip Šilansko koncerte. Tai kaip, žmogeliai, ar eisit pas karalių?

Apie Vidą Ramaškienę:

Mąstau, kad iš pradžių padedi anūkėliams su mažom negrabiom rankutėm karpyt snaiges darželiui, namų langams, ant eglutės, klijavimui ant baldų – na, visur. Prigamini gausiai, kaip atsakysi mažyliams. Paskui tų pačių snaigių iš tų pačių anūkų gauni per Kalėdas, Naujuosius metus, per Valentino dieną, tik truputį būna pakoreguota forma – į širdelės. Tada ateina gimtadienis, gauni didelę instaliaciją iš savo karpytų snaigių, pasikabini, džiaugiesi, nes kaip nesidžiaugsi anūkų dovana, nekrikščioniška. Vis nori nukabint, nes dulkes renka, bet negali įskaudint mažų širdelių ir rankelių. Taip ciklas kartojamas tol, kol yra snaigių karpymo poreikis, maždaug iki pradinės mokyklos pabaigos. Karpytojų įgūdžiai pažengia, karpiniai darosi vis įmantresni. Metai bėga. Galiausiai palūžti ir į „Kino pavasarį“ atvyksti pasipuošusi snaige. Net susigraudinau berašydamas.

[Istorija išgalvota ir iškart atsiriboju nuo to, jei anūkų nėra ar jie reikš pretenzijas]

Apie „Kino pavasario“ svečius:

Mielas „Kino pavasario“ atidarymo šventės svety! Tarei lygintuvui „ne“? Dievini prastai krintančių drabužių raukšles? Mėgsti atrodyti kaip ištrauktas iš ten, kur nesueina? Surask galerijoje save, žymėk ir laimėk pasirinkto drabužio lyginimą bei nemokamą konsultaciją renkantis tinkami dydžio drabužius! Galit neskubėti, paanalizuoti ilgėliau, savo šuns širdimi jaučiu, kad šis konkursas nesibaigs niekada, nes, žiūrint į svečius, panašu, kad čia kaip su lopšelio augintiniais: „mes su lygintuvu nedraugaujam, nes jis gali padaryti popa!“ Nebijokite, drąsiau, kanda Pudelis, ne lygintuvas.

Aoie Justę Arlauskaitę-Jazzu:

Kol skrandis sunkokai virškina „Kino pavasario“ atidarymo akimirkas, kurių savotišką skonį apgromulavęs papasakosiu rytoj, susimąsčiau, kad naujoji Jazzu šukuosena galėtų vadintis „Hey, aš dabar Montvydas!“ Jazzu, aš jau ilgiuosi tavęs ankstesnės.

Rožinis pudelis – socialinių tinklų mados teisėjas. Jį rasite feisbuko paskyroje „Mama, žiūrėk, aš – Selebriti“ arba „Instagram“ @pinkpoodlecelebrity.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.