Rožiniui pudeliui šią savaitę užkliuvo M. Petruškevičiaus viešnia ir bušido mergaitės

Žurnalas „Stilius“ dalijasi įdomiausiais feisbuko mados teisėjo Rožinio pudelio komentarais iš vakarėlių, kuriuos spausdiname žurnale. O portale pateikiame ir tai, kas liko aplota, tačiau neatsidūrė žurnale. Šios savaitės Rožinio pudelio komentarai:

 Bušido ringo mergaitė.
 Bušido ringo mergaitė.
 Beyonce.
 Beyonce.
 Renginio Šiauliuose svečiai.
 Renginio Šiauliuose svečiai.
 Gerda Žemaitė.
 Gerda Žemaitė.
 „Eikos“ svečiai.
 „Eikos“ svečiai.
 Filipas Kirkorovas.
 Filipas Kirkorovas.
 Agnė Kuzmickaitė.
 Agnė Kuzmickaitė.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Mar 26, 2018, 11:07 AM, atnaujinta Mar 26, 2018, 12:00 PM

Apie Agnę Kuzmickaitę:

Nugriaudėjęs M.Petruškevičiaus gėlių bei dovanų salono „Flower Couture by Mantas Petruškevičius“ vakarėlis, kuriame sukinėjosi žinomi puošnūs ir nelabai veidai bei įvaizdžiai, buvo ir tokių seksitaim, kad kvapą gniaužė, tačiau viena, tartum nekalta, bet pretenzinga vakaro eilutė užminė tokį gana egzistencinį klausimą: ar kepant spirgučius dar reikia papildomai įdėti šaukštą sviesto? Ir kokio plonumo riba yra tarp „Giambattista Valli“ 2011 metų aukštosios mados kolekcijos bei „Walmart“ linksmuolio? Savaitgalis, be jokių šuniškų reikalų ir skubos, tad susikaupsiu ir skirsiu laiko apmąstymams.

Apie mados šventės Šiauliuose svečius:

Nepagalvokit nieko blogo šį vėlyvą vakarą, bet vis tik noriu visus perspėti, kad jau taip nutinka, kai į baltus skalbinius patenka pasalūnė juoda kojinė ar koks kitas tamsuolis. Paskui telieka drabužį arba apraudoti, arba prigalvot visokių meninių formų, pavyzdžiui, pavadint batika, kas, panašu, vakar ir buvo padaryta mados renginy Šiauliuose. Visur, sutvėrime, turi būt atsargus, per petį dairytis, klastos skalbyklėj tikėtis.

Apie Filipą Kirkorovą:

Visada norisi minios su teatro žiūronais paklausti, kuris Filipo kostiumas jiems patiko labiausiai? Tas odinis ar su sparnais? Manau, kad jie atsakytų, jog labiausiai patinka dainos. O man tai su sparnais labai patiko. Ta proga net herbą Kirkorovui sukūriau. Koks didikas be heraldikos?

Apie „Eikos“ svečius:

Spoksau aš į tą „Eikos“ 25-erių metų minėjimo šventę Lietuvos nacionaliniame dramos teatre ir galvoju, kad ji eilinį kartą įrodė, jog Lietuvos verslo, politikos bei kitokio elito vyrai bei moterys, žiūrint į jų iš slaptų vietų ištrauktus garankščiuotus, ankštus ar apdribusius, susagstytus ar prasegtus, visada kažkodėl pablukusiai melsvus kostiumus, yra kaip toje Lilo ir Innomine dainoje: „Gaila, bet panašu, tau aš aklas, kurčias ir neveiksnus/ Gaila, bet gaunasi nepatogiai, matai, pas mus šiandien šokiai“. Kas juos vieną dieną sugaudys ir uždarys į aprangos etiketo konclagerius, jau nebežinau.

Apie Beyonce:

O, Beyonce, kadangi nėra ką valgyt vakarienei, sušlamšiu tave, įsuktą į aukštosios mados foliją. Folija nėra eilinė - tai Indijos mados namų Falguni Shane Peacock kūrinys, kurio pasiuvimas užtruko net 10 dienų. Norit panašaus efekto? Paprasta! Paimkite porą dėželių saldainių, kurių nerekomenduoju valgyti, nes per šonus trykš papildomi plotai, išlukštenkite ir priklijuokite ant kūno. Tada dar reikės ritinio nedegaus blizgaus audinio iš „Senukų“, prisiūto prie apatinių. Viskas! Nepažadu, kad atrodysit kaip diva, bet kažkoks efektas vis tiek bus. O jei nebus, visada lieka saldainiai.

Apie bušido mergaites:

– Ką tu jauti, kai žiūri į „Bushido & KOK World GP“ ringo mergaites?

– Karšti čeburėkai ir šaltas alus.

Rožinis pudelis – socialinių tinklų mados teisėjas. Jį rasite feisbuko paskyroje „Mama, žiūrėk, aš – Selebriti“ arba „Instagram“ @pinkpoodlecelebrity.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.