Skandalas karališkoje šeimoje: mesti kaltinimai dėl išžaginimo

Anglijos kunigaikštienės Kate Middleton sesers Pippos sutuoktinio tėvas apkaltintas nepilnamečio išžaginimu. Apie tai naujienų agentūrai AFP pranešė šaltiniai.

Sulaikytas Pippos Middleton uošvis.<br>Scanpix nuotr.
Sulaikytas Pippos Middleton uošvis.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-01 11:58, atnaujinta 2018-04-01 17:49

Davidas Matthewsas, kuris yra P.Middleton sutuoktinio Jameso tėvas, antradienį buvo suareštuotas nepilnamečių apsaugos tarnybos. Šaltiniai teigia, kad vyras buvo sulaikytas vizito Prancūzijoje metu. Tai patvirtino ir vietos radijo stoties pranešėjai, rašoma Tribune.com.

Pranešama, kad vyras vėliau buvo paleistas lygtinai. Kuriam laiko tarpui jis buvo sulaikytas neskelbiama. Tačiau yra žinoma, tokiu atveju sulaikytieji areštinėje laikomi 24 ar 48 valandas.

Šaltinių teigimu, tariamas išprievartavimas įvyko 1998-1999 metais, bet skundas pateiktas tik 2017 metais.

Žiniasklaidai iš pradžių nepavyko susisiekti nei su D.Matthewso atstovais, nei su advokatais. Tačiau vėliau šeimos atstovas spaudai šiuos kaltinimus pavadino „melagingais ir skandalingais“.

Kaltinamojo sūnus, finansininkas J.Matthewsas, 2017-ųjų gegužę vedė P.Middleton, kuri didžiulio žiniasklaidos dėmesio susilaukė jau per 2011 m. vykusias savo sesers Kate ir princo Williamo vestuves.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.