E. Dragūno skandalas kaista: menininkė iškėlė labai rimtą klausimą

SEL lyderis Egidijus Dragūnas sulaukia vis daugiau aštrios kritikos už savo nesuvaldytas emocijas. Atlikėjas netikėtai socialiniame tinkle „Facebook“ pradėjo įžeidinėti tinklaraštininkę Simoną Burbaitę.

 E.Dragūnas sulaukė menininkės kirčio.<br> lrytas.lt montažas.
 E.Dragūnas sulaukė menininkės kirčio.<br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-06 23:11, atnaujinta 2018-04-06 23:14

Necenzūrinius žodžius vartojęs E.Dragūnas jau sulaukė ne tik kritikos – „Power Hit Radio“ radijo stotis pranešė, kad daugiau nebegros SEL dainų.

Penktadienį SEL pritariančioji vokalistė Kamilė Tumelytė-Kaia pranešė, kad palieka grupę.

„Asmeninius svarstymus vykdžiau jau labai ilgai ir pagaliau priėjau išvadų. Nežaisk su ugnimi. Arba kitaip tariant, kai trečias brolis eina per šabakštynus, duok jam kelią“, – rašė K.Tumelytė-Kaia.

Visuomenės ir pramogų pasaulio pyktį E.Dragūnas užsitraukė, kai pamatęs boksu užsiiminėjančios S.Burbaitės nuotrauką, jis rėžė: „Baisu, kai bobos virsta vyrais! Boksininkė. Kai pi***au vieną, užmigtum amžiam“, – su šypsenomis tėškė dainininkas.“

Penktadienį E.Dragūnui laiko skyrė ir meninkė Kamilė Lukošiūtė.

„Jis gali sureikšminti moterį užsiimančią boksu, o mes negalime būti susireikšminę kai moteriai siūloma į snukį !?? Koks yra jūsų visuomenės idealas, nejaugi tikrai galvojate, kad moters dalis tik suktis virtuvėje, valyti vaikų snarglius ir plauti kojines???“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė KLL slapyvardžiu žinoma menininkė.

Ji taip pat pridėjo ir grotažymę #selass. Taip menininkė į vieną žodį sudėjo E.Dragūno grupės pavadinimą ir anglišką žodį, reiškiant užpakalį.

Menininkė taip pat pasidalino ir nuotraukomis, kuriose ragina nebūti, „kaip Selass“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.