Rožinis pudelis šią savaitę aplojo Aureliją Tamulytę ir „Mados infekcijos“ svečius

Žurnalas „Stilius“ dalijasi įdomiausiais feisbuko mados teisėjo Rožinio pudelio komentarais iš vakarėlių, kuriuos spausdiname žurnale. O portale pateikiame ir tai, kas liko aplota, tačiau neatsidūrė žurnale. Šios savaitės Rožinio pudelio komentarai:

 „Kukla Beauty Box“ vakarėlio svečiai.
 „Kukla Beauty Box“ vakarėlio svečiai.
 Aurelija Tamulytė.
 Aurelija Tamulytė.
 Britney Spears.
 Britney Spears.
 „Mados infekcijos“ svečiai.
 „Mados infekcijos“ svečiai.
  „Mados infekcijos“ svečiai.
  „Mados infekcijos“ svečiai.
  „Mados infekcijos“ svečiai.
  „Mados infekcijos“ svečiai.
  „Mados infekcijos“ svečiai.
  „Mados infekcijos“ svečiai.
 „UFF“ gimtadienio viešnia.
 „UFF“ gimtadienio viešnia.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Apr 15, 2018, 7:09 PM

Apie „Kukla Beauty Box“ vakarėlio svečius:

Neapsimesiu, kartais stebėdamas pramogų pasaulio naujienas, kur vis dar šlovinami visokio plauko agresyvūs psichopatai, kerštaujančios besiskiriančios blondinės, negabūs beraščiai, mekenančios milijonierių suvedžiotojos, savamoksliai gyduoliai, influenceriai su gimtojo rajono leksika, pseudomeninkai, kuriantys beprasmius dalykus, 99 proc. apverktinas lietuviškas kinas, kur valstybę valdo keistos pabaisos iš kitos planetos, slapta įsirangau į Gerojo Šeimininko patelės spintą su kailiniais, uodžiu jos kvepalus ir meldžiu, kad mane ištiktų greita ir neskausminga mirtis.

Paskui dažniausiai prasiblaivau iš savo šuniškos desperacijos, kurį laiką būnu pakantesnis. Kaip ir žiūrėdamas „Balmain Hair Couture“ pristatymo vakarėlio nuotraukas „Kukla Beauty Box“. Rodos, ir damos puikios, ir spalvos tos pačios, ir formos su turiniais, ir viskas „must have“. Bet vieną derinių eilę norisi suryti akimis, o kita kelia tą tamsios spintos vienatvės jausmą ar nenumaldomą norą ką nors pripiešti, nutrinti, nukąsti! Panašiai, kaip žiūrint į hipnotizuojantį R.Šarkienės šunį per TV, bet čia kita istorija, nuklydau. Kodėl? Nežinau. Meluoju, žinau. Ir jūs žinot.

Grįžtu į spintą iki kito vakarėlio. Ten aš saugus, ten nėra Jų ir interneto.

Apie Aureliją Tamulytę:

Kiek pramogų ir anapusinio pasaulio naujienų užderėjo, kol tinginiavau! Minedas migruoja į meilės miestą Panevėžį, Cicinui- 45-eri, nėštumai ir skyrybos teismuose, o Vilniuje, galerijoje „Grafo“, prancūziškos kosmetikos gamintoja „Esthederm“ surengė naujų produktų pristatymą, kuriame sutikau ir aktorę A.Tamulytę, vilkinčią klasikiniu kelnių kostiumo bei sportinių batelių deriniu. Tik kodėl turiu įtarimų, jog kostiumas ne savas? Panašiu nuo 1953-iųjų vilkėdavo mano kaimynas Rimas, kai dar nebuvo išmestas iš namų už įsiskolinimus komunalininkams. Geras labai vyras tas Rimas buvo. Gal tai jo? Na, nebepaklausiu.

 

Apie „UFF“ gimtadienio viešnią:

 

Va, prašau, pagaliau grožio namų „UFF“ devynerių metų gimtadienyje, kur buvo net podiumas bei visokių madų šou, sutikau ir Motušę Grybšt (Ma Beagle) iš, neslėpsiu, savo vaikystės mylimiausių W.Disney komiksų, vilkinčią visų karštų fašionistų taip garbinamus dryžius (hmm, jau numanau, kas įkvėpė jų kūrėjus)! O dar sako, kad tas Walt'as tik išsigalvojo viską- patys matot, personažai gyvi , kaip ir aš.

Apie Britney Spears:

Žinau, kad vakare tikrai turėtų būti smagybių, bet kai pamačiau taip nurudintą ir į skurdžios suknelės foliją pamarinuotą Britney „Glaad“ apdovanojimuose, mintyse iškilo sultinga grilyje čirškinama vištytė! Seilių pilna burna jau laukiu „Mados infekcijos“ vakarienės, heee.

Apie „Mados infekcijos“ svečius:

„Mados infekcijos“ tema yra tokia neišsemiama, kaip ir spekuliacijos scientologijos temomis. Vis tik pasigilinus į infekuotojų aprangos detales, kuriose ir slypi visi velniai, į akis krenta plastikinis Simonos krepšys, primenantis gana sėkmingos vagiliautojos laimikio maišą; ryškios ponios svarmuo- nepakeliamos būties lengvybės simbolis, o gal tiesiog kažkokia beprasmė chu..., oi, atleiskit man už bjaurastis. Dar kilo klausimas, kam ta viena golfo ar dviratininko pirštinaitė Žilvinui? Viliuosi, kad tai tiesiog atsainus stilius, o ne tai, ką galima pagalvoti. Ir kaip senas šuo, norėčiau įkrėst beržinės košės jaunuoliui, nukirpusiam vieną gimnazijos švarko rankovę.

Pametęs galvą tarp stiliaus vieškelių ir užutėkių, atradau ir tikrų stiliaus perlų vyriškame fronte. Apsirengi, štai, tiesiog, ir visi žino, kas esi, renginys, ne renginys, tiesiog būni savimi, būni like a boss.

Tęsiant donelaitiškas pavasario linksmybes „Mados infekcijoje“, kur kurmiai, pudeliai ir pelės giria šilumą, bet negiria outfitų, antrosios dienos kostiumų parade sutinkame „Miss Virtuvės Užuolaidėlės'18“ absoliučią publikos ir komisijos nugalėtoją, žmogų-meškėną, jau porą savaičių nebegeriantį savo piliulių, gatvės mimę, vakarais tamsiuose užkaboriuose puldinėjančią turistus, moterį-paslaptį, turinčią slaptų ryšių su CŽV ir NSO vienu metu, dvi pašėlusias buhalteres, kurioms jaunas kaimynas davė kažkokių miltukų, ir „Kakės Makės po 15 metų“ drabužių dizainerės kolekcijos išankstinę peržiūrą.

Einu pažaist GTA, atsipalaiduot, atsigaut po patirto emocinio šoko.

Prasidėjo! Gardžiu užkandžiu šįvakar patampa idėja, jog garsiojo bestselerio ir filmo „Berniukas dryžuota pižama“ pagrindinis veikėjas stilingai sulaukė šiųmetės „Mados infekcijos“! Sakot, kad čia ne tas berniukas? Ech, o aš jau patikėjau.

Rožinis pudelis – socialinių tinklų mados teisėjas. Jį rasite feisbuko paskyroje „Mama, žiūrėk, aš – Selebriti“ arba „Instagram“ @pinkpoodlecelebrity.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.