Buvusi Rusijos gražuolė 19 metų vengė viešumos ir pasidarė 200 operacijų

Tituluota gražuolė iš Rusijos Eleonora Kondratyuk iškentė tikrą košmarą. Dar 1998-aisiais, vos sulaukusi pilnametystės, ji buvo užpulta ir apipilta neaiškia rūgštimi, kuri kardinaliai pakeitė moters gyvenimą. Ilgą laiką nesirodžiusi netgi viešumoje, Eleonora dalį išvaizdos susigrąžino iškentusi daugiau nei 200 operacijų.

 Eleonora Kondratyuk, tuomet dar dalyvaudama grožio konkurse.<br> Youtube.com stop kadras.
 Eleonora Kondratyuk, tuomet dar dalyvaudama grožio konkurse.<br> Youtube.com stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2018, 7:17 PM, atnaujinta Apr 23, 2018, 7:27 PM

Tuomet jauna mergina buvo užpulta paplūdimyje. Tąkart, kaip ji įvardijo, nepažįstamas vyras čiupo ją už plaukų, o veidą ir kūną apipylė rūgštimi. Sieros rūgštis buvo sumaišyta su aliejumi, todėl tirpalą nuo odos akimirksniu pašalinti buvo dar sunkiau.

„Tuo metu ruošiausi išeiti iš namų, sulaukiau nepažįstamos moters skambučio, kuri, kaip prisipažino, man skambino ne kartą. Galbūt, tai tik sutapimas, bet ji pasidomėjo, ar neketinu keisti planų.

Visgi, mano gydytojai sako, ar buvau pasiruošusi eiti į paplūdimį, ar būčiau vilkėjusį storą žieminę striukę, rezultatas būtų buvęs toks pat. Nuo 92 procentų stiprumo sieros rūgšties tirpalo žalos manęs jokie drabužiai nebūtų apsaugoję“, – neslėpė buvusi gražuolė.

Net devyniolika metų moteris gyveno besislėpdama nuo viešumos. Tačiau dabar ji ryžosi parašyti sukrečiančią knygą apie visus patirtus išgyvenimus.

Iki šiol Eleonora nesuvokia, kaip užpuolikai, įskaitant ir tą, kuris užpuolė ją, gali būti tokie žiaurūs. Knygoje atvirai išdėstydama mintis ji tikisi, kad galės apsaugoti jaunas merginas nuo gyvenimo nuolatinėje baimėje.

„Mano dalyvavimas grožio konkurse ir užpuolimas – nėra susiję. Tas vyras mane pastebėjo tiesiog gatvėje, kai buvo praėję keletas mėnesių nuo grožio konkurso. Tai, ką išgyvenau gražaus, ilgiems metams liko tik prisiminimuose. Taip ir negalėjau gyventi žinodama, kad esu tituluota gražuolė“, – apmaudo neslėpė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.