Mados renginyje žinomi žmonės atskleidė grožio receptus

Sostinėje garsenybėms pristatyta naujausios dizainerių Egidijaus Rainio ir Lilijos Larionovos kolekcijos. Į madų šou rinkosi garsiausi šalies svečiai, kurie specialiai laidai „Tipo vlogas” atskleidė savo pagrindinius stiliaus akcentus ir grožio receptus, kaip bet kurioje gyvenimo situacijoje atrodyti ir jaustis išskirtiniais.

 Deimantė Kazėnaitė
 Deimantė Kazėnaitė
 Jurgita Jurkutė-Širvaitė
 Jurgita Jurkutė-Širvaitė
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 24, 2018, 3:07 PM

Pasigrožėti Egidijaus Rainio ir Lilijos Larionovos naujaja kolekcija progos nepraleido ir Jurgita Jurkutė – Širvaitė. Retai viešumoje sutinkama moteris pasidalino patarimais moterims, kaip atrodyti ir jaustis patraukliau: „Aš pati semiuosi idėjų iš kitų žmonių. Nieko specialiai nedarau, niekaip specialiai nesiruošiu. Apskritai esu reta viešnia renginiuose. Šiandien atėjau palaikyti Egidijaus. O koks būtų patarimas visoms moterims, kurios siekia atrodyti ar jaustis geriau nei dabar, yra vienas ir pagrindinis patarimas – susidraugauti su savimi. Tuomet ir stilius, ir visa kita tiesiog susidėlios natūraliai.”

Žinoma vizažo meistrė, modelis Deimantė Kazėnaitė prisipažino, kad naujausios madų tendencijos, ne tik jos laisvalaikio pomėgis, bet ir dalis darbo. Pati D. Kazėnaitė prisipažino, kad artėjant vasarai išvaizda ima rūpintis labiau: „Aš prieš vasarą stengiuosi kuo daugiau sportuoti, stengtis gyventi sveikai. Tačiau tai visai ne dėl svorio, papildomų kilogramų ar išvaizdos. Visų pirma tada geriau jautiesi. O kai taip yra – natūraliai ir atrodai geriau, ir šypsotis norisi dažniau.”

Vienas žinomiausių plaukų stilistų, grožio salono „Kukla beauty box” įkūrėjas Kęstas Rimdžius visai neseniai kardinaliai pakeitė „Tipo vlogas” vedėjo Keno įvaizdį. Įvaizdžio specialistas atskleidė, kaip atnaujinti savo šūkuoseną, kad būtumėte madingiausi: „Štai tendencija, tavo galva. Ne, iš tikrųjų viena iš tendencijų yra skandinaviškai šviesinti plaukai. Kai jie yra labai šviesūs, tačiau atrodo natūraliai. Tai tai, kaip mes tau nudažėme plaukus yra šio sezono topas. Kitas variantas – kuo daugiau spalvų ant galvos, tuo yra geriau.”

Laidos „Tipo vlogas” vedėjos Darjos šukuosena ir makiažu rūpinosi grožio salonas „Scandal”, Keno naują įvaizdį kūrė „Kukla Beauty Box”. Naujausios madų tendencijos, garsenybių patarimai, ir ką tik pristatytos Egidijaus Rainio ir Lilijos Larionovos kolekcijos naujajame „Tipo vlogas” video.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.