Vestuvinės suknelės aksesuarai, tarnausiantys jums visą gyvenimą

[[ge:lrytas:lrytas:6022460]]

Daugiau nuotraukų (23)

Lrytas.lt

Apr 27, 2018, 4:42 PM, atnaujinta Apr 27, 2018, 4:43 PM

- Kaip išsirinkti aksesuarus prie vestuvinės suknelės?

- Klausimas, ką pasiūlyti į saloną atvykusiai nuotakai, tikrai nelengvas. Daug kas priklauso nuo norų, aplinkinių, dažniausiai tėvų ar vyro, įsitikinimų ar net nuotakos tos dienos nuotaikos – kiek ji nusiteikusi matuotis, ar turi idėją, o gal visai neįsivaizduoja, ko nori. Dažniausiai diskusiją nuo to ir pradedame: ar yra konkreti idėja, ar reikia padėti ją sukurti, įgyvendinti? Pirmiausia reikia sužinoti, kuriuo sezonu vyks šventė, nes tuomet jau aiškiau, ar norėsis šilumos, nes vestuvės vyks šaltuoju metų laiku, o gal reikės tik nedidelio aksesuaro, kuris pagyvintų vestuvinę suknelę. Tada aiškinamės, kur labiausiai tas aksesuaras būtinas. Labai dažnai išgirstame, kad per ceremoniją gali apimti jaudulys, krėsti drebulys, todėl norisi ko nors šiltesnio.

Variantų, kaip priderinti kailio ir odos gaminius prie vestuvinės suknelės, yra labai daug – tai ne tik kailiniai, bet ir bolero, pelerinos, movos ar nedidelės apykaklės, kurios vėliau puikiai derės prie palto ar kepurės ir kurios gali būti viso vestuvinio įvaizdžio akcentu. Dabar labai madingos pečius atidengiančios suknelės, todėl labai gražu priderinti ką nors lengvo pečiams pridengti.

- Dabar ypač madingi „boho“ stiliaus vestuvių apdarai, o prie tokio įvaizdžio būtinos pirštinės. Kokias jas siūlote derinti prie vestuvinės suknelės?

- Odinės pirštinės yra toks aksesuaras, kuris nepriklauso nei nuo orų, nei nuo šventės stiliaus. Jos savaime suteikia moteriai stilingumo, grožio ir elegancijos. Baltos pirštinės vėliau taps puikiu akcentu prie palto, bet nebūtina vestuvėms rinktis baltas. Labai gražiai atrodo rausvos, gelsvos, kitų pastelinių spalvų ar ryškiai raudonos pirštinės. Įsivaizduokite, kaip įspūdingai atrodo nuotaka su balta vestuvine suknele, raudonais bateliais, mažyčiu raudonu akcentu plaukuose ar gėlėse ir raudonomis ilgomis pirštinėmis!

- Raudona spalva tinka vestuvėms?

- Žinoma. Tai gali būti ne pirštinės, o, pavyzdžiui, maža apykaklė. Raudona per vestuves nebėra netikėtumas. Paskutinės tendencijos siūlo nuotakoms rinktis ne tik baltas ar pastelines spalvas – atsiranda ir juoda, kuri puikiai kontrastuodama išryškiną baltą. Spalvų tikrai nereikia bijoti.

- Ar galima tikėtis, kad aksesuaras iš kailio ar odos bus nešiojamas ir vėliau?

- Manau, kad taip, jeigu iš anksto žmogus tai apgalvoja. Vestuvėms reikia nemažų išlaidų, todėl visada klausiame nuotakų, ar jos norės pasirinktą drabužį ar aksesuarą nešioti vėliau. Juk būtų labai gaila vieną kartą padėvėjus slėpti spintoje, nes kailis bei oda skirti nešioti – kuo daugiau nešioji, tuo jie tampa minkštesni bei malonesni. Todėl turime įvairiausių sprendimų, kaip aksesuaras, dengiantis pečius, gali virsti apykakle, kurią galėsite pritaikyti ne tik prie palto, bet ir eidamos į teatrą, vakarėlį ar prie dalykinio kostiumėlio.

Kita tendencija – prie vestuvinės suknelės derinama rokeriško stiliaus striukė, kuri gali būti bet kokios spalvos, o po šventės ją galėsite nešioti kasdien.

Taip pat prisiminkite, kad atvežus į saloną galima pakoreguoti modelį, perkelti užsegimus, transformuoti dydį ir niekas net nesupras, kad tai tas pats daiktas, kuriuo puošėtės per vestuves.

- O ką manote apie odinę ar natūraliu kailiu puoštą vestuvinę suknelę?

- Kodėl gi ne? Taip dažnai nuotakos puošiasi užsienyje, bet jų pasitaiko ir Lietuvoje. Dar kartą pasikartosiu, kad vėliau odinę ilgą ar pusilgę suknelę galima patrumpinti ir dėvėsite ją dar ilgus metus.

Kita idėja – odinis korsetas ir šalia jo derinamas tiulio ar šifono vestuvinis sijonas. Žinoma, reikės stilisto patarimo dėl spalvų ar audinių, bet atrodysite tikrai įspūdingai. Gerai tai, kad tokį korsetą galėsite vilkėti prie džinsų, ant kitų suknelių ar marškinių.

Kailio detalės – taip pat puikus vestuvinės suknelės akcentas: tai gali būti nedidelės kailinės rankovės, suknelės viršutinės dalies kraštelis, puoštas kailiuku, ar sijono dekorui panaudoti kailio gabaliukai.

Linkiu, kad nuotakos būtų kuo kūrybingesnės ir rinktųsi aksesuarus ne vienai progai, tuomet tos investicijos neatrodys tokios didelės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.