Stiliaus guru Olivia Palermo žino, kaip pasinaudoti privalumais

Mados tinklaraštininkė, elito vakarėlių pažiba, viešosios nuomonės lyderė, subūrusi instagrame penkis milijonus sekėjų, madinga ir stilinga. Amerikiečių modelio Olivios Palermo (31 m.) nuopelnų sąrašą galima tęsti be galo.

 O.Palermo.
 O.Palermo.
Su modeliu Johannesu Hueblu Olivia kartu jau daugiau nei dešimtmetį.
Su modeliu Johannesu Hueblu Olivia kartu jau daugiau nei dešimtmetį.
 Olivia Palermo.<br> Scanpix nuotr.
 Olivia Palermo.<br> Scanpix nuotr.
 Olivia Palermo.<br> Scanpix nuotr.
 Olivia Palermo.<br> Scanpix nuotr.
 Olivia Palermo.<br> Scanpix nuotr.
 Olivia Palermo.<br> Scanpix nuotr.
 Olivia Palermo.<br> Scanpix nuotr.
 Olivia Palermo.<br> Scanpix nuotr.
 Olivia Palermo.<br> Scanpix nuotr.
 Olivia Palermo.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Apr 29, 2018, 3:33 PM

Daugelis mados dizainerių Olivią vadina kone stebukladare. Ji perka drabužius ten, kur ir visi, bet sugeba atrodyti stulbinamai.

Jos sukurti sudėtingi, ryškūs paveikslai, nepriklausomai nuo to, kur juos demonstruoja – pirmosiose mados kolekcijų modelių gretose ar pasivaikščiojimų po Manhataną metu, sulaukia milijonų moterų dėmesio. Taip pat ir Didžiosios Britanijos princo Harry sužadėtinės Meghan Markle.

„Mano draugė Olivia Palermo, atvirai sakant, stiliaus požiūriu nušluostys nosį bet kam“, – sakė viename interviu M.Markle atsakydama į klausimą apie mados stabus.

Tad ar verta sakyti, kad O.Palermo yra tas žmogus, kuris gali duoti patarimą dėl geriausio ir skoningiausio aprangos stiliaus per vakarėlį žiemą?

„Platus megztinis su žvyneliais, elegantiškos kelnės ir aukštakulniai. Ir būtinai koks nors ryškus elementas, pavyzdžiui, blizganti segė ar masyvūs auskarai“, – sako modelis.

Savo naujametes atostogas Olivia praleido Niujorke ir Palm Biče kartu su vyru – iš Vokietijos kilusiu modeliu Johannesu Hueblu (36 m.). Žiemos šventės poros gyvenime vaidina didžiulį vaidmenį.

„Dešimt laimingų metų su tavimi, meile mano“, – tokį įrašą Olivia įkėlė į socialinius tinklus sveikindama sutuoktinį jų pažinties metinių proga.

Fotogeniškos poros, drauge dalyvavusios keleto prekės ženklų, įskaitant „Mango“ ir „Hogan“, reklamos kampanijose, sužadėtuvės įvyko 2013-aisiais Naujųjų metų išvakarėse.

Tuomet Johannesas mylimajai padovanojo žiedą su didžiuliu geltonu briliantu. Bet kur ir kaip tai įvyko? Detalių apie sužadėtuves Olivia nenori pasakoti.

Modelis stengiasi savo asmeninio gyvenimo neviešinti, bet kartu prisipažįsta, kad viešiems asmenims tai ne visuomet lengva. Kaip ir paskirstyti laiką tarp šeimos ir darbo.

„Svarbiausia – išmokti jį tinkamai planuoti“, – sako modelis.

O kiek laiko ji skiria savo instagramo paskyrai?

Išmaniajame telefone O.Palermo dažniau peržvelgia ne socialinius tinklus, o elektroninius laiškus. Ji stengiasi atsakyti į visus telefono skambučius, perskaityti visus jai adresuotus pranešimus, todėl ne taip dažnai savo nuotraukas kelia į socialinius tinklus.

Patiktukus modelis dažniau deda po svetimomis nuotraukomis. Ir tai, kaip ji sako, kur kas maloniau nei įkelti savąsias.

Modeliui teko vertinti ir Amerikos televizijos realybės šou „Project Runway“ devintojo sezono dalyvius. 2011-aisiais O.Palermo buvo pakviesta būti šio projekto žiuri nare.

Tais pačiais metais modelis įkūrė savo interneto portalą, skirtą madai ir grožiui. Ir šis sumanymas papildė O.Palermo taupyklę. Teigiama, kad dabar amerikiečių modelio turtas jau vertinamas 10 mln. dolerių.

Tad nieko nuostabaus, kad pagrindinis O.Palermo tikslas šiais metais – tolesnis ir spartesnis jos karjeros kartelės kilimas.

„Noriu savo jėgas ir dėmesį sutelkti į verslo plėtrą, savo prekės ženklo stiprinimą. Noriu, kad mano komanda augtų, o aš spėčiau žengti koja kojon su tuo, kas nauja“, – sako O.Palermo.

Amerikiečių modelio ūgis nesiekia 170 cm, bet tai nesukliudė jai sudaryti sutarties su viena didžiausių modelių agentūrų „Wilhelmina Models“.

O.Palermo mėgsta pabrėžti savo miniatiūriškumą. Neseniai ji surengė naujos avalynės be kulniukų, kurią sukūrė kartu su prekės ženklu „Pretty Ballerinas“, pristatymą.

Modelis puikiai žino visus savo figūros ypatumus, todėl vengia seksualumą pabrėžiančių suknelių ir nenešioja krūtinę didinančių liemenėlių.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.