Šašlykų sezonas atidarytas! Sužinok, kokio maisto nepakenčia garsenybės

Neįtikėtini kvapai, išskirtinis maistas ir būrys garsenybių. Būtent taip naojoji lrytas.tv laida „Tipo vlogas“ atidarė šašlykų sezoną. Drauge su laidos vedėjais Darja ir Kenu žinomi šalies žmonės dalinosi ne tik išskirtiniais gurmaniškais sugebėjimais, bet ir pagaliau ryžosi prisipažinti, kokio maisto tiesiog negali pakęsti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2018, 10:06 AM

„Mes drauge su vyru mėgstame įvairią virtuvę. Dažnai keliaujame, išbandome naujus patiekalus ir skirtingų šalių kultūrinius patiekalus. Aš labiausiai mėgstu jūros gėrybes. Vyras labiausiai mėgsta, kai jam gaminu įvairiausias sriubas, na, o jis mane lepina tradiciniais patiekalais. Maistas išties yra vienas gyvenimo malonumų, o kelias į vyro širdį išties veda per skrandį“, – laidai „Tipo vlogas“ atskleidė politiko Arvydo Anušausko sutuoktinė Lina Anušauskienė.

„Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė prisipažino, kad jos racione skaniausias patiekalas – daržovės keptos orkaitėje ar ant grilio: „Stengiuosi maitintis sveikai, tačiau šiandien buvau pas mamą. Nėra nieko geriau nei jos gaminti cepelinai. Taigi maistu tikrai mėgstu pasimėgauti“

Dainininkė Dileta Meškaitė – Kisielienė paklausta, kaip išsaugo tobulą figūrą, ėmė juoktis: „Mes su mano scenos partnerėmis valgome praktiškai be sustojimo. Ir naktį, ir dieną, ir kada tik papuola. Tačiau be abejonės, yra toks patiekalas, kuris mane tiesiog pykina.“

Ko negali pakęsti garsenybės ir kokius kulinarinius šedevrus vertina labiausiai sužinosite naujajame „Tipo vlogas „video.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.