Giedrius Drukteinis kirto „Eurovizijos“ nugalėtoją sukritikavusiems

Sekmadienį socialiniuose tinkluose netilo aistros dėl „Eurovizijos“ finalo. Vieni apgailestavo, kad Ieva liko 12-ta, kiti piktinosi nugalėtoja iš Izraelio Netta ir jos daina „Toy“. Garsių žmonių pastabos, kurias galite rasti čia, užkliuvo etiketo žinovui Giedriui Drukteiniui.

 G.Drukteinis ir Netta.
 G.Drukteinis ir Netta.
 G.Drukteinis.
 G.Drukteinis.
 Netta.<br> AP nuotr.
 Netta.<br> AP nuotr.
 Netta.<br> AP nuotr.
 Netta.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 13, 2018, 7:52 PM

„Garsieji lietuviai“, kas jums darosi??? Kaip jums liežuvis apsiverčia išvadinti „Eurovizijos“ laimėtoją „stora boba“? O kodėl jos tautybę pamiršote prikišti, tiesos mylėtojai ir drąsuoliai? Truputį baugu, suprantama... Bet štai kodėl iš jos ligos niekas nepasityčiojote? Juk viena garsi Lietuvos dainininkė dar visai neseniai nuo scenos vadino klausytojus „daunais“.

Mantai Petruškevičiai, o juk ji LAIMĖJO, skirtingai nuo „pačių geriausių“, kurios, kaip tyčia, PRALAIMĖJO. Laimėjo ne per lovą, ne už pinigus, ne techninėmis balsų manipuliacijomis. Žmonės nusprendė. Rinka nusprendė. Izraelis nusprendė. Europa nusprendė. Nejaugi jau jie visi neturi skonio ir yra vien durniai? Tai kodėl geriau už mus gyvena, kažin? Deivydai Zvonkau, sakai, kitais metais į „Euroviziją“ siųsti Dainą Bilevičiūtę? O kodėl ne? Ar jos jau niekur negalima siųsti, nes yra „stora, negraži boba“, nebeturinti teisės nei egzistuoti, nei lipti ant scenos? Jei Lietuva nuspręs, tai ir pasiųs, ar jau čia tik nuo Tavęs ar Tavo pasiūlymų viskas priklauso? Jei TAIP, tai ko pats šūdą visokį į tas „eurovizijas“ siuntinėji? Jei NE, tai kam ta bedantė pralaimėjusiųjų ironija?

Burleskos šokėja irgi kažką prasmingo pasakė, tipo, pasiūlė nerengti „Eurovizijos“ kitais metais dėl tokio laimėjimo. Neverta komentaro.

O štai pats baisiausias dalykas – Lago, Lago, Lago su savo „stora negraži boba“. Neverta net suteikti garbės tokiam užgauliojimui etiniu įvertinimu, bet šiuo atveju kreipiuosi tik į profesionalus – Jurga Klimaite-Riebling – Jurga, o ir Laurai, dar kartą pamokykite truputį ją – tokias nuomones reikia reikšti privačiai, o ne viešoje erdvėje, jei kam nors jos ateitis rūpi. Patys žinote, ką tai reiškia.

Na, o visiems politikams ir humanistams belieka priminti – štai jums ir kovos su patyčiomis rezultatas... Niekur jos neišnyksta, niekas tų patyčių nesidrovi skleisti. Išleiskite dar daugiau bukletų, pasiųskite dar daugiau „žvaigždžių“ su pagraudenimais į mokyklas, daugiau pinigų tam skirkite, nes viskas, kas buvo skirta lig tol – šuniui ant uodegos, kaip ir patys matote“, – kirto jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.