Šeimos skandalų lydima Meghan Markle: „Mano geriausia draugė yra mama“

Netrukus įvyksiančias aktorės Meghan Markle (36 m.) ir princo Harry (33 m.) vestuves gaubia Meghan šeimos skandalų šešėlis. Neseniai žurnalistams parsiduoti sutikęs garsiosios sužadėtinės tėvas Thomas Markle (73 m.) atsisakė ją lydėti prie altoriaus.

Meghan su mama. <br> Scanpix nuotr. 
Meghan su mama. <br> Scanpix nuotr. 
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>Scanpix nuotr.
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle tėvas Thomas.<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle tėvas Thomas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 16, 2018, 3:07 PM, atnaujinta May 16, 2018, 5:24 PM

Vyras tokį sprendimą priėmė po tai, kai jis, pastebėtas naršantis internete apie Meghan ir princo santykius, buvo specialiai užfiksuotas foto kameromis ir, dėl to, užsitraukė sau gėdą.

Tuo metu, Meghan brolis neseniai buvo išplatinęs pranešimą, kuriame jis teigė, kad būsimos karališkosios šeimos vestuvės yra klaida, o Meghan, esą, yra ne ta, kuria ji dedasi. Tokie Meghan brolio žodžiai taip pat buvo surežisuoti.

Visgi, panašu, jog Meghan ir jos mamos santykiai klostosi kiek kitokia vaga.

Naujienų portalo „Harper‘s Bazaar“ duomenimis, nuotakos mama Doria Ragland (61 m.) jau atvyko į Londoną. Čia moteris žada susitikti su karaliene bei padėti dukteriai pasiruošti būsimoms vestuvėms.

Panašu, jog Meghan vestuvės Doria įkvėpė pokyčiams ir asmeniniame gyvenime. Socialine darbuotoja dirbanti sužadėtinės mama prieš pat karališkasias vedybas nutarė mesti darbą Los Andželo klinikoje ir pradėti užsiiminėti kitokia veikla.

Pasak šaltinio, Doria psichinės sveikatos klinikoje nebedirba savo pačios iniciatyva. Veikli moteris planuoja pradėti nuosavą verslą, dirbti su vyresnio amžiaus pacientais.

„Mano mama yra jogos instruktorė, tačiau ji taip pat dirba socialine darbuotoja. Ji gyvenimą paskyrė globai, tačiau, tuo pačiu, išliko laisva siela. Ji nešiojo dredus, nosyje turėjo auskarą. Neseniai mano mama dalyvavo Los Andžele vykusiame maratone“, – praėjusios vasaros pabaigoje apie vieną artimiausių žmonių kalbėjo Meghan.

Be to, tuomet Meghan sutiko plačiau papasakoti ir apie itin glaudų judviejų ryšį.

„Kartu mes galime linksmintis, bet taip pat iš jos jaučiu ir didžiulį palaikymą, paguodą. Toks pat dualumas egzistuoja ir geriausių draugų santykiuose“, – švelnių žodžių savo mamai negailėjo ji.

Primename, kad serialo „Kostiumuotieji“ aktorės tėvai išsiskyrė, kai Meghan buvo šešeri.

Po tėvų skyrybų būsima nuotaka su mama Doria drauge gyveno dviejų kambarių bute.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.