Goda Alijeva atskleidė dietą, kuri lengvai padėjo numesti 6 kg

Dainininkė Goda Alijeva, kaip ir dauguma moterų, pasidavė lieknėjimo bumui ir atskleidė, kad per trumpą laiką jai pavyko atsikratyti bent šešių kilogramų.

 Goda Alijeva.
 Goda Alijeva.
 Goda Alijeva.
 Goda Alijeva.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 17, 2018, 3:24 PM, atnaujinta May 17, 2018, 3:34 PM

– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

– Anksčiau neteko lieknėti, nes iki šiol pavyko išsaugoti gerą figūrą savo jėgomis. Taip pat ir nesportavau, nes man tai tiesiog nepatinka. Situacija pasikeitė po šios žiemos, kai man kaip ir daugeliui žmonių atsirado antsvorio, o savo jėgomis jo atsikratyti nebepavyko.

– Papasakok, kodėl nusprendei pradėti lieknėti būtent dabar?

– Aš visada buvau geros formos, tačiau staiga nebesijaučiau graži kaip anksčiau, nes tie nereikalingi 6 kg tikrai trukdė. Artėjo vasara, tačiau po žiemos buvau papilnėjusi. Norėjau būti liekna ir graži dabar, o ne po metų ar kelių mėnesių. Nenorėjau laukti, kol problema pasidarys nepataisoma, todėl nusprendžiau imtis veiksmų.

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

– Aš savo akimis mačiau, kaip nuostabiai atrodo Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, kuri prieš kurį laiką laikėsi Stokholmo dietos. Pasikalbėjau su ja ir supratau, kad tai nieko sudėtingo. Nijolės rezultatai ir rekomendacija įtikino, kad dieta veikia, todėl nusprendžiau ir pati išbandyti. Supratau, kad jeigu jai pavyko, pavyks ir man!

– Kaip laikeisi dietos?

– Dietos planas buvo paruoštas pagal mano pageidavimus. Visi siūlomi receptai buvo įvairūs, sveikuoliški ir lengvai paruošiami. Kadangi į planą buvo įtraukti tokie produktai kaip makaronai, mėsa ir įvairūs desertai, pagal planą gaminausi maistą ne tik sau, bet ir savo dviem vaikams. Laikydamasi dietos išbandžiau receptus patiekalų, kurių niekada gyvenime neragavau. Didelė dalis jų dabar yra mano mėgstamiausi patiekalai. Aš tikrai nebūčiau galėjusi laikytis šios dietos, jei pasiūlyti valgiai nebūtų tokie skanūs ir sotūs (juokiasi)!

Net man, saldumynų mėgėjai, laikytis dietos nebuvo sunku, nes į šią mano silpnybę buvo atsižvelgta ir buvo pasiūlytos sveikų saldumynų alternatyvos. Labai patiko mitybos specialistų teikiamos paslaugos – man atsakydavo greitai ir profesionaliai. Per mitybos specialistų konsultacijas sužinojau daug naujų ir naudingų dalykų apie maistines medžiagas ir tam tikrus maisto produktus.

Šiaip pati dieta yra daugiau kaip supratimo skatinimas, kas yra sveika ir gera ir ko mums tikrai nereikia. Kadangi šie 6 kilogramai buvo mano paskutiniai nereikalingi, svoris krito sveikai – palaipsniui. Pati džiaugiausi, kad reguliariai save fotografavau, nes būtent nuotraukose pasikeitimai buvo geriausiai matomi. Tai davė stimulą ir azartą tęsti.

Dabar, kai numečiau 6 kilogramus, pojūčiai yra fantastiški. Jaučiuosi ne tik daug lengvesnė, bet ir stipresnė. Aš ir vėl jaučiuosi graži ir priešais veidrodį bei kamerą. Taip, jūs sakysite, kad juk nebuvau stora, bet tie pora nereikalingų kilogramų vis dėlto trukdė mėgautis gyvenimu visais 100 procentų!

Man svarbi buvo mano juosmens apimtis, kuri per žiemą padidėjo, bet dieta man padėjo iš naujo sugrįžti į savo geriausia formą, ir dabar su pasididžiavimu galiu rodyti savo kūną ir paplūdimyje. Mano draugės jau pirmą savaitę pastebėjo, kad tapau lieknesnė, mano kūnas – stangresnis. Jos pačios pradėjo domėtis Stokholmo dieta, ir aš joms patariau užsiregistruoti.

– Ką rekomenduotumei kitiems žmonėms, norintiems sulieknėti?

– Svarbiausia – pradėk iškart, nelauk nieko ir netempk gumos! Negalvok apie dietą, bet žiūrėk į tai kaip į nuotykį, kurio metu išbandysi sveiką ir skanų maistą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.