Panevėžyje ištekėjo „X Faktoriaus“ laimėtoja Giedrė Vokietytė

Projekto „X Faktorius“ žiūrovai puikiai atsimena įstabaus balso savininkę panevėžietę Giedrę Vokietytę. Niekam nežinoma mergina ne tik pavergė komisiją, bet ir žiūrovus – laimėjo pirmąjį projekto sezoną 2013 metais.

 Giedrė Vokietytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Giedrė Vokietytė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

jp.lt

May 26, 2018, 1:37 PM, atnaujinta May 26, 2018, 1:46 PM

Panevėžiečiai šeštadienį vėl galėjo pamatyti „X Faktoriaus“ laimėtoją. Tik šįkart Giedrė buvo pasipuošusi tuoktuvėms skirtais rūbais. Mergina ištekėjo, jos išrinktasis – panevėžietis Vytautas Vilėniškis.

Naujienų portalui JP nuotaka pasakojo, kad atėjo laikas vestuvėms.

„Viskas vyksta natūraliai, keičiasi gyvenimo etapai, o kai į gyvenimą ateina tavo žmogus, tai ir reikia keistis. Be to, su Vytautu esu jau šešerius metus“, – prisipažino G. Vokietytė ir aiškino, kodėl tuoktuvės Panevėžyje.

„Esu panevėžietė, Vytautas taip pat panevėžietis. Panevėžyje gyvena tėvai, o be to, beveik visi draugai – panevėžiečiai. Tai ir vestuvės vyko čia.“

2013 metų „X Faktoriaus“ laimėtoja šiuo metu dirba veterinarijos gydytoja.

„Dirbu Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Veterinarijos fakulteto stambiųjų gyvūnų klinikos veterinarijos gydytoja. Esu vienintelė žirgų osteopatė Lietuvoje. Tai mano pašaukimas, o žirgai mano gyvenime užima svarbią vietą. Žinoma, neužmirštu ir dainavimo“, – sakė Giedrė ir pratęsė mintį.

„Mano išrinktasis virėjas-konditeris. Lepina mane. Labai skanias picas kepa, bet svarbiausia – pyragus. Kūda (juokiasi) nebūsiu.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.