Cristiano Ronaldo dvyniai atšventė pirmąjį gimtadienį

Vieno garsiausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo (33 m.) šeimoje – ypatinga šventė. Sportininko dvyniai neseniai atšventė pirmąjį savo gimtadienį. Tiesa, Evos ir Mateo tėvas šventėje dalyvauti negalėjo – 15 min.lt duomenimis, vyras šiuo metu yra išvykęs su Portugalijos futbolo rinktine.

Laiminga šeima. <br>Socialinių tinklų nuotr.
Laiminga šeima. <br>Socialinių tinklų nuotr.
Laiminga šeima. <br>Socialinių tinklų nuotr.
Laiminga šeima. <br>Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 6, 2018, 10:14 AM

Gimtadienio proga Ronaldo širdies draugė Georgina Rodriguez (23 m.) socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotrauka su laimingomis atžalomis.

„Sveikinimai mūsų meilėms Evai ir Mateo su jų pirmais metais pasaulyje. Esame patys laimingiausi tėvai pasaulyje. Jūs esate mūsų dienų tobulybės. Palaiminimas. Šiandien labai trūko tėvelio, kuris yra su Portugalijos rinktine ir ruošiasi Pasaulio čempionatui. Mylime tave, tėti. “, – po fotografija portugališkai brūkštelėjo ji.

Panašu, kad šeimos svarbią dieną nepamiršo ir Ronaldo. „Instagram“ profilyje jis taip pat nutarė pasidalinti nuotrauka, kurioje pozuoja su vaikais ir Georgina. Ši asmenukė sulaukė daugiau, nei 4 mln. paspaudimų „patinka“.

„„Mano mažyliai Eva ir Mateo šiandien švenčia savo pirmąjį gimtadienį! Sveikinimai, mano brangūs vaikai!“, – rašė jis.

Primename, jog dvynius Ronaldo pagimdė surogatinė motina. Futbolininkas taip pat augina aštuonerių metų sūnų, tėvo garbei pavadintą tokiu pačiu vardu. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.