Eminemo dukra pralaužė tylą ir papasakojo apie asmeninį gyvenimą

Atlikėjo Eminemo (45 m.) dukra Hailie Scott mathers (22 m.) pralaužė tylos sieną ir paskelbė, kad norėtų tapti žymia nuomonės formuotoja, paprasčiau sakant – influencere.

 Eminemas su dukra Hailie.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Eminemas su dukra Hailie.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Eminemas.<br> Scanpix nuotr.
 Eminemas.<br> Scanpix nuotr.
 Eminemo dukra Hailie.<br> Instagramo nuotr.
 Eminemo dukra Hailie.<br> Instagramo nuotr.
 Eminemo dukra Hailie.<br> Instagramo nuotr.
 Eminemo dukra Hailie.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 6, 2018, 9:05 AM

Atidžiai sauganti savo gyvenimo detales, prieš dvejus metus Hailie įsiliejo į socialinius tinklus ir netruko būti pastebėta žymių kampanijų.

Bandymai fotografuotis fotosesijose sulaukė didelio populiarumo, todėl plačiai pasklinda vos per kelias minutes. Hailie pirmą kartą ketina pasinaudoti tėvo pavarde tam, kad taptų pastebėta.

Užsienio naujienų portalui pasidomėjusi, ką ji darys dabar, ką tik baigusi studijas, dėl savo ateities ji dar nebuvo įsitikinusi.

„Dar nieko nesu suplanavusi, nesijaučiu užtikrinta. Viskas kabo tarsi ore. Žmonės susisiekia su manimi per socialinius tinklus, gaunu įvairių pasiūlymų, kadangi neturiu jokio atstovo. Žurnalams dar neteko daug fotografuotis, gal labiau kampanijoms, kurios dirba su žurnalais. Bet man tai labai patinka“, – kalbėjo garsiojo Eminemo dukra.

Priešingai nei tėvas, Hailie ne itin domisi šou verslo pasauliu, nenorėtų ji tapti ir scenos žmogumi. Mergina pasižymi puikiais vizažo srities gabumais, tačiau kaskart jaučiasi neužtikrinta, ar norėtų juos pristatyti plačiai visuomenei.

H.Scott gyvena savo pačios įkurtame name Mičigane, netoliese nuo šeimos namų, todėl su mama jos ryšys – itin stiprus. Pasidomėjus, ar ji lygiai taip pat palaiko artimą ryšį ir su tėvu, ji atsakė akimirksniu: „Žinoma. Mudu labai artimi“.

Nors apie asmeninį gyvenimą Hailie nelinkusi kalbėti, paaiškėjo, kad ji baigė psichologijos studijas ir mokėsi puikiausiais pažymiais.

Pats Eminemas apie dukrą kalbėjo vos keliuose retuose interviu ir negailėjo jai šiltų žodžių sakydamas, kad ji – vienintelis ir išskirtinis jo kūrybos įkvėpimo šaltinis.

„Ji yra pagrindinis mano energijos ir noro gyventi, siekti, kurti šaltinis. Ji mane motyvuoja. Kai ji gimė, nebuvau karjeros viršūnėje, neturėjau pinigų, neturėjau netgi stogo virš galvos. Būtent ji man davė tą spyrį į sėdynę, kad siekčiau visko, kad aprūpinčiau savo mergaitę. Dėl jos aš negaliu susimauti. Ji – visas mano turtas, ką gyvenime turiu, jei rytoj ateitų pasaulio pabaiga, ji vis tiek yra viskas, ką aš turiu. Visa kita man nesvarbu“, – prieš daugiau nei dešimtmetį yra sakęs Eminemas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.