Atskleistos pikantiškos karalienės Elizabeth II ir princo Philipo asmeninio gyvenimo detalės

Karališkoji šeima viešumoje pribloškia elegancija ir nepriekaištinga laikysena. Tačiau daugelis asmeninių šeimos gyvenimo detalių pašaliečiams išlieka nežinomos.

 Elizabeth II ir princas Philipas.<br> Scanpix nuotr. 
 Elizabeth II ir princas Philipas.<br> Scanpix nuotr. 
Elizabeth II.<br> Scanpix nuotr. 
Elizabeth II.<br> Scanpix nuotr. 
 Elizabeth II.<br> Scanpix nuotr. 
 Elizabeth II.<br> Scanpix nuotr. 
Meghan Markle ir Elizabeth II.<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir Elizabeth II.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 5, 2018, 8:45 PM

Britų rašytoja Colin Campbell nusprendė atskleisti paslapties šydą ir savo knygoje „The Queen‘s Marriage“ (liet. karalienės santuoka) atvirai papasakoti apie Elizabeth II (92 m.) ir princo Philipo (97 m.) vedybinį gyvenimą.

Maža to, moteris nutarė skaitytojus sudominti dar negirdėtomis istorijomis iš pačios karalienės...miegamojo. Pasak jos, Elizabeth II pasižymi sveiku lytiniu potraukiu, o princas yra labiau linkęs flirtuoti.

Taip pat skandalingoji knygos autorė papasakojo ir apie pirmąją jųdviejų santuokos naktį. Anot C.Campbell, naktis buvo itin audringa – mat po to ją aptarinėjo net tarnai.

Į karališkosios šeimos paslaptis kūrėja gilinasi jau nebe pirmą kartą. Ji taip pat yra išleidusi knygą, kurioje tvirtina, kad princesė Diana sirgo bulimija, o princas Philipas visuomet mėgo palaidą gyvenimo būdą.

„Jis yra raumeningas vyras, karinio jūrų laivyno pareigūnas. Jis dievina gražias moteris. Itin daug flirtuoja. Nežinau nė vienos gražios merginos, su kuria jis nebūtų flirtavęs. Taip pat jis flirtavo ir su manimi. Tiesa, jis niekuomet nepasakė nieko nederamo, tiesiog mėgavosi akimirka“, – apie Philipą rašė ji.

Aprašydama karalienės reakciją į jos vyro veiksmus, rašytoja teigė, jog tokį elgesį ji toleravo.

„Karalienė į tai nekreipė jokio dėmesio. Ji jam net suteikė teisę turėti meilužių. Philipui jos buvo tarsi augintiniai, žaislai“, – karčių žodžių monarchui negailėjo ji.

Kaip bebūtų,  C. Campbell knyga susilaukė nemažai kritikos. Rašytojos Judy Wade teigimu, visos šios, su karališkąja šeima susijusios istorijos yra išgalvotos.

„Aš niekuomet nepastebėjau autorės bendraujant su karališkosios šeimos nariais. Apie karalienę gali sakyti bet ką – ji dėl to nesiskųs. Tačiau tai tikrai nereiškia, jog viskas, kas yra apie ją rašoma iš tiesų yra tiesa“, – Elizabeth II gynė moteris.

Jai pritarė ir karališkosios valdžios šalininkai. Pasak jų, tokias istorijas Colin sugalvojo norėdama išgarsėti.

Tuo metu, rašytoja aršiai gynė savo poziciją ir tvirtino, kad viskas, kas rašoma jos knygose nėra melas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.