LRT laidų vedėjas Arnas Mazėtis palieka televizijos eterį

LRT televizija ir toliau nepaliaujamai keičiasi. Po septynerių metų darbo joje, eterį nusprendė palikti žurnalistas ir laidų vedėjas Arnas Mazėtis. Vyras pats pasidalijo įžvalgomis apie darbo metus ir pasidžiaugė, kad laukia ne ką mažiau spalvingas gyvenimo etapas.

 Žurnalistas Arnas Mazėtis.<br> Feisbuko nuotr.
 Žurnalistas Arnas Mazėtis.<br> Feisbuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2018, 11:34 AM

„Atostogos baigiasi, o su jomis... ir 7 metus trukusi kelionė LRT televizijoje. Atėjęs 2011 metais kaip antro kurso studentas, per kurį laiką gavau absoliučias galimybes, kūrybinę laisvę ir aukščiausios vadovybės – Audriaus Siaurusevičiaus, Astos Nausėdės – pasitikėjimą bei kolegų pagalbą.

Daugybė pašnekovų, iš kurių mokiausi; Ne tik įprastos žinios, bet ir pasauliniai įvykiai, privertę per valandą perdėlioti laidą; Aš jau nekalbėsu apie kaifavimą šeštadienio rytais; Geriausi muzikiniai projektai ir laidos bei galimybė dirbti jose kiekvieną šeštadienį; Autorinė laida ir daugybė skaniausių akimirkų, kurios ir šiandien pasiekė kolegas; Darbas, privertęs pakeisti gyvenimo būdą! Ir jį įsimylėti bei kaifuoti kasdien.

Atvirai sakau: AŠ KAIFAVAU KASDIEN.

Ir tai tik menka dalis minčių, kurios šauna dabar į galvą, kai galvoji apie tuos 7-nerus metus.

Norėčiau pri'tag'inti visus kolegas, nes su Jumis kasdienė kelionė buvo smagi, pamokanti, patarianti, nuraunanti stogą, liūdinanti ir dar visokiausiomis kitomis emocijomis nudažanti.

Audrius Matonis, Janina Stašauskienė, Ramūnas Ožolas, Vilija Andrulevičiūtė. AČIŪ.

Ačiū eterio partneriams, patyrusiems kolegoms, o ypač tiems, kurie dirba nematomą – užkadrinį darbą, nes, mielieji ir mielosios, kad ir ką mes, eterio žmonės, norėtume pasakyti, be Jūsų darbo ir atsidavimo nebūtų mūsų ekrane: stilistai, grimerės, režisieriais, operatoriai, technikai, inžinieriai, dienos redaktoriai, kalbininkai, archyvarai – galėčiau vardinti ir vardinti.

Ir... kažkas po birželio 9 dienos nuotraukos suprato, kad tai – paskutinis mano eteris LRT televizijoje. Galbūt. Bet aš neuždarau jų durų. Aš plačiai apkabinu visus ir visas, nes gyvenimas – ratas. Į nacionalinį transliuotoją grįžo daugybė žmonių, nes tai – namai. Mes juos keičiame.

Keičiu ir aš. Ir viliuosi, kad tie pokyčiai, mažiausiai, bus įdomūs, nors nemažai žmonių, išgirdusių, kad palieku LRT, klausė: a durns?

Ne, aš ir toliau vadovaujuosi požiūriu: belskis ir Tau atidarys. Bandykit. Eikit. Darykit.

Na, o pabaigai apie tai, ko dažniausiai manęs klausė pastarąją savaitę. Buvo žiauriai sunku nesakyti ir atsiprašau tų, kuriuos erzino tai, bet... po didžiausio transliuotojo, keliauju į didžiausią interneto portalą“, – rašė žurnalistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.