Rusijoje viešinti Pamela Anderson pakurstė kalbas apie sužadėtuves

Seksualioji aktorė Pamela Anderson (51 m.) šiuo metu vieši Rusijoje, kur, vykstant pasaulio futbolo čempionatui, palaiko savo mylimąjį Adilą Rami (32 m.). Kurį laiką vienas kitam puoselėjantys šiltus jausmus jiedu jau užminė mįslę apie sužadėtuves.

 Pamela Anderson.<br> Scanpix nuotr.
 Pamela Anderson.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2018, 1:29 PM

Futbolo aikštėje susidūrus Prancūzijos ir Belgijos futbolo komandoms, Pamela karštai palaikė Prancūziją, o, kilstelėjusi ranką, parodė ir įspūdingą „Cartier Panther“ žiedą ant TO piršto.

Artimas jų aplinkai šaltinis teigė, kad daugiau nei metus drauge gyvenanti pora į savo santykius žiūri vis rimčiau.

„Laukiama tikrai rimtų žingsnių“, – laikraščiui „USA Today“ prasitarė jis.

Pasak žiniasklaidos, kuri stebėjo varžybas, Pamela rinkosi sėdėjimo vietas šalia futbolininkų žmonų ir mylimųjų, nors turėjo galimybę sėdėti šalia Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono ir Kataro karališkosios šeimos.

Ne kartą atviravusi apie daug apkalbų su jaunesniu mylimuoju sukėlusį romaną ji teigė, kad jaučiasi labai laisva, pasitikinti savimi ir atradusi gyvenimo laimę.

„Jis man labai brangus, mudu vienas kitu labai rūpinamės. Niekas nežino, kiek mums šiame gyvenime duota, todėl kiekvieną akimirką mes mėgaujamės gyvenimu ir tuo, kad esame drauge“, – prasitarė buvusi „Playboy“ žvaigždė.

Dar 1998-aisiais nutraukusi trejus metus trukusią santuoką su roko žvaigžde Tommy Lee ir du kartus išgyvenusi skyrybas su Ricku Solomonu ir Kidu Rocku ji neslėpė, kad tikisi dar kada nors gyvenime rasti tokį vyrą, kuriam prie altoriaus galėtų ištarti „taip“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.