Itališkų kvapų galia

„Mes su­kur­si­me jau­ku­mą jū­sų na­mams“, – to­kį tiks­lą už­sib­rė­žė in­ter­je­ro di­zai­ne­rė In­ga Stu­gė, įk­ūru­si in­ter­je­ro na­mus „Aus­fa“, šian­dien jau si­ūlan­čius ne tik „ap­da­rų“ vi­sų ti­pų lan­gams, bet ir už­bu­rian­čių aro­ma­tų na­mams.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2018, 4:48 PM

Dizainerės In­gos ko­man­dai iš­ties pa­vy­ko su­kur­ti kai ką išs­kirti­nio, mat da­bar ko­ne vi­si už­su­ku­sie­ji į kve­pian­tį jos sa­lo­ną tei­rau­ja­si: kas čia taip ma­lo­niai nu­tei­kia?

„Iš pra­džių sa­lo­ne si­ūlė­me užuo­lai­dų, vi­sų joms rei­kia­mų prie­dų – kar­ni­zų, mec­haniz­mų. Sa­lo­nas po tru­pu­tį pil­dė­si įvai­riais in­ter­je­ro ak­se­sua­rais, pir­kė­jui jau ga­lė­jo­me pa­si­ūly­ti ko­ne vis­ko, kas na­mus da­ro jau­kius ir har­mo­nin­gus“, – pa­sa­ko­jo sa­lo­no šei­mi­nin­kė. Ta­da jai ir ki­lo min­tis kur­ti sa­vo aro­ma­tus.

Per ke­le­tą me­tų prak­ti­kos In­ga sup­ra­to, kad dau­ge­lis lie­tu­vių pas­ta­ruo­ju me­tu pa­kei­tė sa­vo ap­si­pir­ki­mo įp­ro­čius – ren­ka­si ne pi­gius, o ko­ky­biš­kus daik­tus, tad ži­no­jo, kad kve­pa­lų kū­ry­bai ji su ko­man­da skirs ypač daug dė­me­sio.

„Aus­fa“ nag­ri­nė­jo, ko­kius aromatus la­biau­siai mėgs­ta klien­tai, at­sa­kin­gai rinko­si ga­min­to­ją, stu­di­ja­vo kai­nas, ver­ti­no ko­ky­bę.

Ko­man­da ne ma­žiau rū­pi­no­si ir dve­jo­pų – 200 ir 500 ml tal­pos – bu­te­liu­kų di­zainu.

„La­biau­siai no­rė­jo­me pa­si­ūly­ti aukš­tą kla­sę ir ge­rą kai­ną“, – pab­rė­žė I.Stu­gė. Po il­gų svars­ty­mų bu­vo pa­si­rink­ti trys aromatai – „Am­ber“, „Red Gra­pe“ „Wild Ins­tinct“. Tie­sa, tai yra išs­kir­ti­niai „Aus­fos“ aro­ma­tai na­mams.

Pir­kė­jus vi­lio­ja ne tik kva­pas, bet ir kai­na – „Aus­fos“ aro­ma­tai na­mams klien­tus pa­sie­kia iš pir­mų ran­kų, tad par­duo­da­mi už ypa­tin­gą kai­ną.

Kur pas­ta­ty­ti bu­te­liu­ką, kad namai kvepėtų kuo il­giau?

● Tos vie­tos ne­tu­ri pa­siek­ti skers­vė­jai (ge­riau nes­ta­ty­ti laip­ti­nė­se, ne­to­li du­rų ar lan­gų); ne­de­rė­tų sta­ty­ti ar­ti mie­go­ji­mo zo­nos – kad neer­zin­tų in­ten­sy­vus kva­pas.

● Kva­pas tu­ri bū­ti jun­ta­mas vos užė­jus į na­mus, bet po ke­lių mi­nu­čių jį tu­rė­tu­mė­te pa­mirš­ti – toks kva­pas yra ko­ky­biš­kas ir tin­ka­miau­sias jū­sų na­mams.

● Svar­bu pa­si­rink­ti ir bu­te­liu­ko dy­dį, tar­ki­me, ant ma­sy­vios ko­mo­dos 200 ml tal­pos in­de­lis tar­si pra­dings.

● Tin­ka­mai nau­do­ja­mas aromatas (in­ten­sy­vu­mas re­gu­liuo­ja­mas laz­de­lė­mis: jei no­ri­si leng­vos dulks­nos, laz­de­lių į bu­te­liu­ką rei­kė­tų dė­ti ma­žiau, jei ryš­kes­nio kva­po – nau­do­ki­te še­šias) džiu­gi­na 5–6 mė­ne­sius.

● 500 ml bu­te­liu­ko tik­rai už­teks pus­me­čiui.

Daugiau informacijos: www.ausfanamams.lt, Jonavos g 250, LT-44132, Kaunas. Tel. 8 699 49 852

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.