Skyrybų įkarštyje Angelina Jolie žada paviešinti slaptą informaciją apie Bradą Pittą

Žymus Holivudo aktorius Bradas Pittas (54 m.) su Angelina Jolie (43 m.) tęsia mūšį dėl vaikų globos teisių. Aktorius prasitarė, jog jo buvusi žmona turi rimtų psichikos problemų. Jis pareiškė, kad Angelina norinti skelbti neigiamą informaciją ir apie jį: kaltinti vyrą smurtu bei užklijuoti jam alkoholiko etiketę.

 Angelina Jolie ir Bradas Pittas.<br> Scanpix  nuotr.
 Angelina Jolie ir Bradas Pittas.<br> Scanpix  nuotr.
 Angelina Jolie ir Bradas Pittas.<br> Scanpix  nuotr.
 Angelina Jolie ir Bradas Pittas.<br> Scanpix  nuotr.
 Angelina Jolie ir Bradas Pittas.<br> Scanpix  nuotr.
 Angelina Jolie ir Bradas Pittas.<br> Scanpix  nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-07-23 08:39

Populiarioji Holivudo pora šiuo metu – tikri priešai. Buvę sutuoktiniai nusprendė pradėti karą del vaikų globos. Bradas Pittas pasirengęs žūt būt atgauti vaikų globą.

Užsienio žiniasklaidoje plito žinia, kad Angelina turi dienoraštį, kuriame yra daug įrodymų apie Brado agresyvų elgesį.

Tariamai yra ne vienas dienoraščio lapas, kuriame Angelina aprašė vyro grubų eglesį. Aktorė prisipažino savo geram draugui, kad ji buvo pasirengusi visą tai paviešinti ir prisiteisti vaikų globą.

Bradas Pittas buvo prisipažinęs, jog anksčiau nevengdavo taurelės. Dėl to vyras labai apgailestavo, tačiau šį kartą nusprendė kovoti. Į šį Angelinos dienoraštį vyras reagavo labai ramiai ir patikino, kog tai – Angelinos nestabilios psichikos vaisius. Pasak užsienio žiniasklaidos, Bradas Pittas būvojo Londone. Ten skrido norėdamas švęsti savo mažųjų dvynių dešimtąjį gimtadienį.

Iš Viso Angelina Jolie ir Bradas Pittas turi šešis vaikus iš kurių trys – įvaikinti. Abu tėvai išties myli savo vaikus ir globa, anot Amerikos teismo, jie gali dalytis vienodai. Tačiau Angelina mano priešingai. Ji nori viena prisiimti visų vaikų globą ir pati spręsti, kada jie galėtų pasimatyti su tėvu. Jeigu artimiausiu metu sutuoktiniams nepavyks susitarti, daugiavaikei motinai gali būti atimtos teisės į vaikus. Teisinės institucijos jau įspėjo Angeliną, kad jai moteris dar ribos tėvo teises į vaikus, iš jos jie bus atimti.

Nežiūrint į buvusių sutuoktinių nesutarimus, kurie jau tęsiasi porą metų, gerbėjai vis dar tikisi žvaigždžių susitaikymo. Be to užsienio žiniasklaidoje neretai atsiranda ir gandų apie Brado ir Angelinos atsinaujinantį romaną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją