Natalija Bunkė papasakojo apie dietą, po kurios ištirpo 6 kilogramai

Dainininkė Natalija Bunkė (35 m.) džiaugiasi ne tik meile, bet ir puikia figūra. Moteris išbandė žvaigždžių numylėtą dietą ir atsikratė 6 kilogramų.

 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 24, 2018, 2:09 PM, atnaujinta Jul 24, 2018, 4:10 PM

– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

– Jei atvirai, iki šiol apie lieknėjimą negalvojau, nes neturėjau viršsvorio. Šiemet situacija pasikeitė…

– Kokia buvo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

– Teko persiūti vieną drabužį po kito ir tai mane labai suerzino. Atrodo, tik 6 kilogramai, bet man tai buvo nepriimtina. Esu scenos žmogus ir negaliu leisti sau būti apkūni! Nutariau pasakyti STOP svorio augimui ir pagaliau sutvarkyti savo mitybą padedant profesionalams.

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

– Mano scenos kolegės Goda Alijeva ir Liepa Norkevičienė atrado Stokholmo dietą, o jų puikūs rezultatai įtikino, kad ir aš privalau pabandyti. Stokholmo dietą dabar jau žino visi, ar ne!? (juokiasi)

– Kaip sekėsi laikytis dietos?

– Stokholmo dietos mitybos specialistai man paruošė mitybos planą ir teliko jo laikytis. Iš pradžių buvo neįprasta, tačiau palaipsniui programa tapo teigiama priklausomybe. Kai sakoma „dieta“, man iškart atrodo, kad reikės badauti, tačiau šį kartą viskas buvo kitaip – valgau skanų maistą normaliomis porcijomis ir visada jaučiuosi soti.

Kiekvieną dieną nereikia valgyti to paties, anaiptol – receptai buvo įvairūs, o būtiniausi produktai lengvai prieinami bet kurioje parduotuvėje. Manau, taip turėtų maitintis kiekviena šeima, o ne tik tie, kuriems reikia mesti svorį! Iš viso numečiau 6 kilogramus ir visiškai nebeturiu viršsvorio! Pojūtis fantastiškas ir man labai patinka tai, ką matau veidrodyje. Pojūtis fantastiškas ir man labai patinka tai, ką matau veidrodyje.

– Ar Jūs rekomenduotumėte išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?

– Nereikia savęs bauginti žodžiu „dieta“, nes tai visai ne dieta! Šis metodas yra prieinamas visiems, todėl nereikia atidėti svajonės apie liekną kūną rytojui!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.