Filmą primenantis Martyno Kavaliausko ir jo žmonos vestuvinis šokis gniaužia kvapą

„Tobuliau nebūna“, – tokie komentarai plūsta po įsimintinu vaizdo įrašu. O jame – praėjusį penktadienį susituokusių atlikėjo Martyno Kavaliausko (26 m.) ir komunikacijos specialistės Rusnės Jankauskytės (26 m.) vestuvinis šokis.

  Kavaliauskų vestuvių akimirka.
  Kavaliauskų vestuvių akimirka.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2018, 3:18 PM, atnaujinta Jul 30, 2018, 5:02 PM

Pora susituokė Kauno Arkikatedroje. Širdį vienas kitam amžiams atidavusi pora visų artimųjų akivaizdoje tapo vyras ir žmona. O Rusnė Jankauskytės pavardę iškeitė į Kavaliauskienės.

Po daug diskusijų, jaunieji nusprendė šventę padalinti į dvi dalis. Pirmiausia, į šventinę ceremonija pakvietė kuo daugiau bičiulių, kolegų, pažįstamų, su kuriais po santuokos įtvirtinimo trumpam pasibuvo vienoje iš Kauno senamiesčio terasų. O vakarinė dalis tapo uždaresnė – skirta tik artimųjų ir draugų ratui. Apie 50 žmonių Martynas ir Rusnė Kavaliauskai pakvietė į „Žalgirio“ arenos restoraną „Sala“.

„Daug kalbėjome, ką mums reiškia pati santuoka, kaip tradicija, ne tik vestuvės kaip šventė. Labai norėjome, jog santuokos ceremonijoje dalyvautų ir ją liudytų kuo daugiau žmonių, norinčių kartu pasidžiaugti už mus. Esame labai laimingi, kad galėsime pamatyti ir mums tokią svarbią akimirką būti su visais“, – šypsojosi M.Kavaliauskas.

Per vestuves didžiausią įspūdį paliko, žinoma, jaunųjų šokis. Jiedu į pagalbą pasitelkė „Gintarės šokių ir laisvalaikio studiją“ ir rezultatas ne vienam atėmė žadą.

Šokių studija ir paviešino užburiantį vaizdo įrašą. Jame jaunieji sukasi rumbos ir salsos ritmu.

„Vasaros projekto rezultatas. Buvo nuostabu dirbti kartu. Jūs nerealus“, – pasidžiaugė studija.

Naujienų portalas lrytas.lt kviečia pažiūrėti šokį ir pasisemti idėjų, kaip šventę paversti tikra pasaka:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.