Audros dėl „G-spot“: Vytaro Radzevičiaus dukra vidury nakties buvo išlaipinta iš „Uber“

Drąsi reklama susilaukė labai daug diskusijų. Kalba eina apie Vilniaus reklaminę kompaniją, kurioje Vilnius pristatomas kaip „Europos G taškas“.

 Augustė Gittins su tėčiu Vytaru Radzevičiumi.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Augustė Gittins su tėčiu Vytaru Radzevičiumi.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2018, 9:07 AM, atnaujinta Aug 14, 2018, 11:57 AM

Ši idėja vieniems asocijuojasi su erotikos prieskoniu, na, o kitiems atrodo smagus būdas atkreipti dėmesį. Be to, šią idėją narplioja ir užsienio žiniasklaida. 

Tačiau keliautojo ir rašytojo Vytaro Radzevičiaus dukra Augustė Gittins pateko į labai nemalonią situaciją. Dėl savo išsakytos nuomonės apie reklamą, moteris buvo išlaipinta iš pavežėjimo paslaugas teikiančio „Uber“ automobilio.

Visą istoriją A.Gittins papasakojo feisbuke, tačiau bendrovės atsiprašymo taip ir nesulaukė.

„Ar gali vidury nakties būti išlaipinta iš „uberio“ mašinos neapšviestoje S.Batoro gatvės dalyje vidury niekur dėl to, kad tau patinka Vilniaus „G-spot“ reklama? Tikrai taip!

„Matau, grįžti namo viena. Tai orgazmo reklama dar nepradėjo veikti, reiškias“. What?

Man užteko pasakyti, kad labai mėgstu tą Vilniaus turistinį orgazmą. Teko išklausyti paskaitą apie tai, kad dabar visos tyros mergaitės pagooglins, kas yra „G-spot“ ir pasileis laukais.

Kad seksu Lietuvoje užsiima tik 20-35 metų žmonės ir kitoms amžiaus grupėms apie tai kalbėti yra nepadoru. Tuo metu du kartus buvau prašiusi tęsti kelionę tylomis.

Bet tuomet sekė tolimesnė kalba apie lietuves pasileideles, kurios išteka už užsieniečių. Prisigimdo kažkokių sumiksuotų vaikų ir naikina tautą.

Užaugau Lietuvoje ryža, esu pakanti įžeidinėjimams. Bet tik ne tada, kai tai paliečia mano šeimą. Aš esų ištekėjusi už užsieniečio. Ir auginu nuostabiausią sumiksuotą sūnų pasaulyje. „Tai viskas man dabar aišku, kodel viena tokiu metu po miestą trankaisi“???

Paskutinį kartą pasakiau, kad nenoriu tęsti su juo jokio pokalbio. Jis atsakė, kad yra ne takstistas, o veža mane iš taško A iš taško B. Yra pavežėtojas. Kuris, kaip pats sako, yra užaugęs Vakaruose ir gyvenęs Italijoje, o mes čia visi nuo žagrės nulipę.

Ir išvis jei jis nebenori manęs vežti, gali čia pat imti ir sustoti. Gerai, sakau, stokite. Iš mašinos buvau išlydėta su mintimi, kad nesuprantu jumoro. Pataisiau jį, kad reikia sakyti humoras. Nuvažiavo.

1 val. nakties pirmą kartą šiais metais pajutau jau rudeninį vėją, laukdama kol mano neaiškus vyras iš ukų pasiims savo vadalą žmoną.

Aš dažnai papuolu daug šnekėti mėgstantiems uberistams. Bet viena yra paskui apie juos pasakoti anekdotus, o kita yra važiuoti su ryškiai nestabilios psichikos žmogumi.

Čia mano santykiai su „Uber“ baigiasi“, – rašė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.