Pasakiškoje ceremonijoje ištekėjo aktorė Hilary Swank

Dar 2016-aisiais aktorė Hilary Swank (44 m.) atšaukė vestuves su tenisininku Rubenu Torresu ir pradėjo susitikinėti su Philipu Schneideriu. „Vogue“ praneša, kad jiedu jau atšoko pasakiškas vestuves.

 Hilary Swank.<br> Scanpix nuotr.
 Hilary Swank.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2018, 9:49 AM

Ceremonijos metu, kuri vyko Kalifornijoje esančiame redvudo nacionaliniame parke, aktorė vilkėjo „Elie Saab Haute Couture Atelier“ siuvinėtą šilkinę suknelę. Įspūdingai atrodė ir moters nuometas, kurio ilgis siekė net 6 metrus, o jį sukurti prireikė net 70 valandų rankų darbo.

Miško pasaka virtusiose vestuvėse dalyvavo gausus būrys kviestinių svečių.

Laiminga aktorė išskirtinėmis akimirkomis dalijosi tik su „Vogue“, nes nenorėjo, kad jos vestuvių ceremonija virstų išspūstu žiniasklaidos burbulu.

Moterį prie altoriaus lydėjo tėvas Stephenas Swankas, o amžiną meilę Hilary ir Philipas prisiekė apsupti 800 metų senumo tvirtų medžių.

„Jaučiuosi dėkinga gyvenimui, kad išteku už savo svajonių vyro ir galiu matyti visus mus mylinčius žmones tokioje stebuklingoje vietoje. Tai buvo mano svajonės išsipildymas“, – sakė H.Swank.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.