Paaiškėjo priežastis, kodėl Catherine Middleton dingo iš viešumos

Kembridžo kunigaikštienė Catherine Middleton (36 m.) – viena mylimiausių Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos narių. Tačiau pastaruosius mėnesius viešumoje Catherine – itin retas svečias.

 Catherine Middleton ir princas Williamas.<br> Scanpix nuotr.
 Catherine Middleton ir princas Williamas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2018, 9:06 AM

Gegužės 19-ąją C.Middleton spindėjo princo Harry ir Meghan Markle vestuvėse, o liepos 10-ąją – mažojo Louis krikštynose. Ir tada princo Williamo žmona dingo iš viešumos. Gerbėjams tai sukėlė nemažai įtarimų, bet, kaip paaiškėjo, to priežastis – visai paprasta.

Catherine, kaip ir eilinė mama, tiesiog išėjo motinystės atostogų, todėl pusmečiui apleido visas savo kunigaikštienės pareigas, įskaitant ir dalyvavimus labdaringuose renginiuose.

Oficialiai motinystės atostogos jai prasidėjo dar kovo mėnesį, todėl į viešumą C.Middleton turės grįžti įpusėjus rugsėjui.

Jungtinėje Karalystėje ši vasara buvo ypatingai karšta, todėl puikiu oru ir vaikų – George'o, Charlotte ir Louis kompanija kunigaikštienė mėgavosi Norfolke esančiuose erdviuose namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.