Neatlaikęs įtampos Mantas Katleris paaiškino, kodėl perėmė Justino Jankevičiaus pareigas

Humoristas Mantas Katleris buvo buvo priverstas pasiaiškinti, kodėl taip netikėtai internetinėje pokalbių laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ pakeitė nuolatinį vedėją Justiną Jankevičių. Žinomas vyras papasakojo sulaukiantis daugybės komentarų ir klausimų, kokia šių pokyčių priežastis.

Justinas Jankevičius, Mantas Katleris.<br>LR archyvo nuotr. 
Justinas Jankevičius, Mantas Katleris.<br>LR archyvo nuotr. 
Mantas Katleris. <br>G.Bitvinsko nuotr.
Mantas Katleris. <br>G.Bitvinsko nuotr.
Justinas Jankevičius.<br>D.Umbraso nuotr.
Justinas Jankevičius.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 31, 2018, 2:18 PM, atnaujinta Apr 8, 2022, 6:50 PM

„Jau seniai į jus nesikreipiau ilga, išsamia žinute, bet šiandien būtent tai ir noriu padaryti. Ir apie ką gi kitą, jei ne apie „Kitokius pasikalbėjimus“....

Iš pradžių visos jūsų spekuliacijos, kodėl Justinas išeina iš „KP“ atrodė juokinga ir fun, bet matau, kad dabar visas šitas reikalas nuvažiuoja nuo bėgių. Atsiranda daug nesąmoningų nuomonių ir gaunu nemažai negatyvių žinučių iš žmonių, kurie turi labai mažai informacijos, bet pasidaro labai stiprias išvadas. Kai kurie net neskiria „Gero vakaro šou“ nuo „Kitokių pasikalbėjimų“.

Taip kad pažersiu jums pora faktų:

Faktas nr. 1: Justinas Jankevičius, bent jau artimiausioje ateityje, tikrai nepasirodys kaip „KP“ vedėjas. Ir tai niekaip nėra susiję su manimi ar Jazzu... prašau nebeklausinėkit manęs šito daugiau.

Faktas nr. 2: Niekas neišmetė JJ iš šio projekto. Net Trumpas negalėtų pajudinti Justino iš šios kėdės, jei jis pats to nebūtų norėjęs. Jankis ir laidos prodiuseriai išsiskyrė abipusiu susitarimu.

Kokios to priežastys, aš tikrai nekomentuosiu, nes tai nėra mano reikalas. Bet išklausiau abi puses ir abi pusės tikrai turi svarių argumentų. Dėl to jūsų rašymas man ir po kiekvienu postu „Youtube“ ar „Facebook“ „grąžinkit JJ“ yra nereikalingas. Jei jūs tikrai norit, kad Justinas grįžtų, tai rašykit geriau jam pačiam – „grįžk JJ“.

Aš iš žmogaus tikrai neatėmiau duonos kąsnio. Patikėkit manim, atėjau į šį projektą ne jo numarinti, o įžiebti ugnį. Taigi nereiktų lyginti, kas geriau – ar aš, ar JJ, nes šiuo atveju reiktų lyginti ar aš, ar išvis jokių pasikalbėjimų. Aišku dabar daug kas norit komentaruose rašyti „tai jau geriau jokių, nei su tavim“. Tai tada nežiūrėkite!

Ir galutinis rezultatas tau asmeniškai bus lygiai toks pats. Bet yra daug žmonių, pavyzdžiui, mano fanai, kurie jau daug metų laukė manęs kažkokiame reguliariame projekte ir dabar yra labai patenkinti. Tokio šanso laukiau ir aš. Ir kaip jau minėjau per pirmą laidą, manau, kad jo nusipelniau.

Ir for the record, manau, kad mes su Jazzu padarėm pretty f***g good job kaip pirmai laidai (nuoširdus ačiū, Juste Arlauskaite!).

Jeigu žmonėms nepatiks mano stilius, jei jausiuosi, kad kažko nepavežu, aš pats savo noru pasitrauksiu ir duosiu šansą dar kitam žmogui. Nesilaikysiu įsikabinęs nagais ir dantimis. Pažadu.

„Niekas nepakeis Justino“... Taip, jis yra super geras vedėjas, bet baikit apie jį šnekėti, kaip apie mirusį. Jį kiekvieną savaitę galite matyti per TV3, darantį tai, ką jis daro geriausiai. Aš žinau, kad jis turi ir kitų didelių planų savo fanams. Ir niekur jisai nedingsta...

Aš šitą postą rašau tikrai ne tam, kad gaučiau dabar kažkokių jūsų simpatijų, o tam, kad duočiau jums kuo daugiau informacijos, jog išvadas galėtumėte pasidaryti patys, o ne iš kažkokių „Youtube“ komentarų. Ačiū už dėmesį. Taika!“ - socialinėje erdvėje skelbė M.Katleris. 

Netikėta naujiena

Žinia, kad keičiasi „Kitokių pasikalbėjimų“ vedėjas, rugpjūčio pabaigoje pasidalijo šou organizatorius Mantas Bertulis.

„Kiekviena pasaka turi savo pabaigą. Deja, ir šita – ne išimtis. Penktadienį Kražiuose įvyko paskutiniai „Kitokie pasikalbėjimai“ su Justinu.

Kartu praleidome daugiau nei ketverius metus. Gavosi visai rimtas bei įdomus romanas. Kai pirmą kartą susipažinau su Justinu, turėjau viso labo 20 metų. Tokiam pieniui kaip aš, gauti tiek gyvenimiškų bei šou verslo pamokų iš šito vilko, buvo neįkainojamas dalykas. Tai mane užgrūdino. Ir už tai būsiu dėkingas visą likusį gyvenimą.

Viena žaviausių jo savybių yra pagarba kartu dirbantiems žmonėms. Nesvarbu kas bevyktų, J.Jankevičius visada po renginio pribėgs prie filmavimo komandos ir padėkos kiekvienam atskirai. Tik tada eis fotkintis su gerbėjais. Padėkos ir padavėjoms ar barmenams, kurie dirbo renginio metu. Nes, kaip yra pasakęs Šaras, „Žalgirio“ sėkmės paslaptis yra organizacija – nuo valytojos iki prezidento. Tai ir čia panašiai.

„Kitokie pasikalbėjimai“ yra viena didelė komanda, kuri susideda iš daugelio žmonių, stovinčių už kadro. Nuo garsistų iki transliacijos režisierių. Nuo apšvietėjų iki rėmėjų. Ir Justinas jų niekada nepamiršta. Kartu suorganizavome 64 renginius.

Turėjome ir labai puikių vakarų, ir tragiškai blogų. Mus ir kritikavo, ir ant rankų nešiojo. Mes ir ginčydavomės, ir sudauždavom bokalais. Žodžiu, patyrėm visko. Kaip ir visos poros. Jo dėka „Kitokie pasikalbėjimai“ išaugo iki neregėto lygio. Iki populiariausios Lietuvos interneto laidos, kurią vidutiniškai pažiūri 181,5 tūkst. kartų, o į laidos filmavimus renkasi šimtai žmonių. Tačiau šiandien mes sukame skirtingais keliais“, – rašė M.Bertulis.

Naują sezoną pradėjo netikėtas duetas

Į Kaune vykstantį gyvų pokalbių šou J.Jankevičius neretai pasikviesdavo tuos, kuriuos žiniasklaidai prakalbinti itin sunku.

Naują sezoną pradėjo čia dar nematyta viešnia – atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu. Kviesdamas į pokalbį su scenos žvaigžde, M.Katleris džiaugėsi šia neeiline galimybe. 

„Išbandau save naujame amplua. Šiaip myžciau į kelnes, bet mano pašnekovė bus vienareikšmiskai geriausia Lietuvos dainininkė visomis šio žodžio prasmėmis – Justė Arlauskaitė. Aš labai laukiu. Tikiuosi, kad laukiate ir jūs“, – rašė M.Katleris.

Renginio organizatoriai tąkart rėžė atvirai: „Turbūt buvo sunku įsivaizduoti, kad kažkada šis duetas galės atsidurti ant „Kitokių pasikalbėjimų“ scenos“.

Mantas Katleris buvo vadinamas sėkmingiausiu pasikalbėjimų svečiu. Laidos, kuriose jis filmavimosi, tapo pačiomis populiariausiomis. „Youtube“ viena jų peržiūrėta daugiau nei 1 mln. kartų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.