Julija Žižė prakalbo apie dukrų grožio priežiūrą: „Aš labai kritiška“

„Visada svajojau dirbti darbą, kuris būtų susijęs su scena, televizija, teatru“, – žurnalui „Stilius“ prisipažino prekės ženklo „Wear Mad by July“ įkūrėja Julija Žižė (32 m.).

„Pix Studija“ nuotr.
„Pix Studija“ nuotr.
Julija Žižė.<br>Pix Studija nuotr.
Julija Žižė.<br>Pix Studija nuotr.
Julija Žižė laidą veda su dukterimis. <br>Pix Studija nuotr.
Julija Žižė laidą veda su dukterimis. <br>Pix Studija nuotr.
Julija Žižė.<br>Pix Studija nuotr.
Julija Žižė.<br>Pix Studija nuotr.
Julija Žižė.<br>Pix Studija nuotr.
Julija Žižė.<br>Pix Studija nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Sep 17, 2018, 11:51 AM

Iki šiol jai puikiai sekėsi įgyvendinti savo svajones. Karjerą pradėjusi nuo koncertų su grupe „Pinup Girls“, išmėgino save aktorės vaidmeniu, o visai neseniai jai teko galimybė iš arčiau susipažinti ir su laidų kūrimu. Tapusi lrytas.tv laidos „Mama Mia!“ vedėja Julija įgyvendino dar vieną savo troškimą.

„Tyliai apie tai svajojau ir toliau svajoju. Noriu kurti daug naudingo ir gražaus aplinkai, mamoms. Noriu padėti, daryti gera ir daug savęs išdalinti, kad kitiems būtų lengviau ir linksmiau gyventi“, – užmojais dalijosi dviejų dukrų – trimetės Lėjos ir pusės metų Otilijos – mama.

Internetinės televizijos eteryje Julija ieško konkrečių atsakymų įvairiais vaikų auginimo klausimais, aptaria mamoms būdingus kasdienybės rūpesčius, dalijasi savo atradimais ir patarimais.

„Buvimas mama – mano ilgiausia praktika, labiausiai įtemptas laikas atsakomybės prasme. Tai – mano didžiausias pasiekimas ir didžiausias nuveiktas darbas. Galiu pasakyti, kad jau tikrai žinau visus niuansus. Kito amplua dabar tikrai neįsivaizduoju, nes šią akimirką tik motinyste ir gyvenu. Na, ir dar keliais savo širdžiai be proto mielais hobiais“, – atviravo žinoma mama.

Laidoje „Mama Mia!“ kartu su Julija filmuojasi ir abi jos dukterys. Moteris neslėpė, kad per filmavimus iššūkių netrūksta, tačiau rezultatai, anot jos, pranoksta visus lūkesčius.

„Antroje laidoje pamačiusi savo Otiliją įsimylėjau ją iš naujo. Dieve, kokia ji fotogeniška! Ir, patikėkit, aš labai kritiška. Nebėga man seilės nuo mano vaikų grožio. Joms augant formuoju viską: elgesį, stilių, laikyseną. Tai irgi yra darbas, dėl kurio vaikas tampa dar gražesnis mums patiems ir kitiems.

Žinoma, filmuojant tenka susidurti su iššūkiais, tačiau jie labai žemiški ir linksmi. Dažniausiai tai trumpos arba ilgos derybos, kad būtų pasiektas norimas tikslas filmavimosi metu. Bet šiaip joms abiem patinka kameros. Prieš jas mergaitės – tarsi žuvys vandenyje“, – džiaugėsi Julija.

Panašių ir dar didesnių iššūkių netrūksta ir namuose. Kartu su vyru fotografu Laurynu Žižiu (40 m.) dvi mažyles auginanti žinoma moteris prasitarė, kaip kovoja su vaikiškais ožiukais.

„Manau, kad ponia Zyzliukė atkeliauja ir kantrybę bando daugelio namuose. Mergaites drausminu nukreipdama temą, bandydama tartis. Tiesą sakant, susitarimas nukreipiant mintį visada išgelbėja“, – atskleidė naujos internetinės laidos vedėja, save vadinanti linksma, mylinčia, atsakinga, mąstančia, atsargia ir vertybes skiepijančia mama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.