Į avariją patekusiam Egidijui Sipavičiui gali prireikti operacijos

Ketvirtadienio popietę Vilniaus rajone dainininkas Egidijus Sipavičius, vairuodamas motorolerį „Piaggio“, pateko į avariją.

 E. Sipavičius. <br> LR archyvo nuotr.
 E. Sipavičius. <br> LR archyvo nuotr.
 E. Sipavičius. <br> LR archyvo nuotr.
 E. Sipavičius. <br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 28, 2018, 11:35 AM, atnaujinta Sep 28, 2018, 1:11 PM

Kaip informavo Vilniaus apskrities VPK, popietę gautas pranešimas, kad automobilis „Fiat Doblo“ partrenkė motoroleriu važiavusį vyrą. Vilniaus policijos suvestinėse skelbiama, kad motorolerio vairuotojui nustatyta kaklinės stuburo dalies raiščių patempimas, nosies lūžis ir žaizda.

Su pačiu atlikėju avarijos dieną susisiekti nepavyko, tačiau jo telefonu atsiliepė artimas žmogus. Moteris nebuvo linkusi atvirauti apie atlikėjo sveikatą, tačiau patvirtino, kad E.Sipavičius jau išleistas iš ligoninės gydytis namo. Pasak pašnekovės, dainininkas jaučiasi išties liūdnai.

Penktadienį priešpiet telefono ragelį pakėlė ir pats atlikėjas. Vyras patikino, kad jaučiasi ne itin gerai. Savo sveikatai įvardyti vyras panaudojo žodį „aplamdytas“.

Taip pat E. Sipavičius teigė, kad apie tikslų sveikimo periodą jis bus informuotas pirmadienį. Kadangi dainininkui yra lūžusi nosis, pirmąją kitos savaitės dieną bus aišku, ar jam prireiks nosies atstatymo operacijos.

Jeigu iš medikų Egidijus sulauks teigiamo atsakymo ir operacija, vis dėlto, bus atliekama – jam namuose teks praleisti apie dešimt dienų.

Be to, dainininkas sutiko trumpai papasakoti ir apie avarijos aplinkybes.

„Tai buvo klasikinė situacija. Vairuodamas motorolerį lenkiau automobilių koloną. Iš kelio išvažiavęs mašinos vairuotojas manęs nepamatė ir įvyko susidūrimas“, – sakė ne itin optimistiškai nusiteikęs muzikantas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.