Žvaigždžių savaitėje – Matthew Perry liga ir akibrokštas „Mis Italija“ rinkimuose

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart čia netrūko staigmenų.

Chiara Bordi ir Matthew Perry. <br>Instagramo ir Scanpix nuotr. 
Chiara Bordi ir Matthew Perry. <br>Instagramo ir Scanpix nuotr. 
Jessica Simpson. <br>Scanpix nuotr. 
Jessica Simpson. <br>Scanpix nuotr. 
Vogue Williams.<br>Instagramo nuotr. 
Vogue Williams.<br>Instagramo nuotr. 
Chiara Bordi. <br>Instagramo nuotr. 
Chiara Bordi. <br>Instagramo nuotr. 
Tomo Kurata ir Leah Weller. <br>Instagramo nuotr. 
Tomo Kurata ir Leah Weller. <br>Instagramo nuotr. 
Matthew Perry. <br>Scanpix nuotr. 
Matthew Perry. <br>Scanpix nuotr. 
Jessica Simpson. <br>Scanpix nuot. 
Jessica Simpson. <br>Scanpix nuot. 
Jessica Simpson. <br>Instagramo nuotr. 
Jessica Simpson. <br>Instagramo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Sep 30, 2018, 10:03 AM

Nustebino kūno linijomis

Modelis Vogue Williams spalio pradžioje švęs 33-iąjį gimtadienį, tačiau tai ne didžiausia šių metų šventė moters gyvenime. Vos prieš dvi savaites moteris pagimdė pirmagimį Theodore’ą ir, visų nuostabai, netrukus jau žengė raudonu kilimu ir demonstravo nepriekaištingą figūrą. Vogue teigia, kad iš anksto buvo suplanavusi gimdyti natūraliai, todėl ir atsigauti buvo gerokai lengviau. Be to, viso nėštumo metu, prižiūrima specialistų, V.Williams aktyviai sportavo, todėl nieko keista, kad ir po gimdymo likę kilogramai netruko ištirpti.

„Mis Italiją“ apipynė skandalai

Jaunai merginai su kojos protezu pavyko prasimušti į konkurso „Mis Italija“ finalą, nors prieš jį teko atlaikyti įžeidimų laviną socialinėje žiniasklaidoje. 18-metė Chiara Bordi, kuri kojos neteko 13 metų su dviračiu pakliuvusi į avariją, buvo paskelbta viena iš trijų finalininkių. Konkursą laimėjo Carlotta Maggiorana.

„Aš neturiu kojos, bet jūs neturite širdies ir smegenų“, – savo puslapyje paskelbė Ch.Bordi, apkaltinta tuo, kad pateko į šį konkursą vien dėl savo neįgalumo.

Veganiškos vestuvės

Britų dainininkų Paulo Wellerio ir Dee C.Lee vyriausioji dukra Leah (26 m.) ištarė lemtingąjį „taip“ savo mylimajam „Calvin Klein“ modeliui Tomo Kuratai. Muzikantų atžala savo šventei pasipuošė „Riki Dalal“ suknele bei nuometu. Madai taip pat neabejingas japonų kilmės jaunikis vestuves šventė vilkėdamas juodą „Daks“ kostiumą ir baltus marškinius. Auksinio jaunimo gretoms priklausanti pora – veganai, todėl vestuvių puotoje nebuvo jokių gyvulinės kilmės produktų. Net svečiams patiektas tortas buvo veganiškas.

Sušlubavusi sveikata

Pasaulį pavergusio serialo „Draugai“ aktorius Matthew Perry (49 m.) susidūrė su rimtomis sveikatos problemomis. Vyras tris mėnesius praleido ligoninėje dėl sunkios virškinimo trakto perforacijos (prakiurimo. – Red.). Pasak gydytojų, atsigauti po tokios sunkios operacijos nepavyksta greitai, todėl išleistas iš ligoninės aktorius jau ruošiasi ir ilgam reabilitacijos procesui.

Trečias nėštumas – netikėtas

Dainininkė Jessica Simpson (38 m.) socialiniame tinkle paskelbė žinią apie trečią nėštumą ir pademonstravo jau kaip reikiant suapvalėjusį pilvuką. Gerbėjai sutriko ir dėl to, kad moteriai iki šiol pavyko nėštumą nuslėpti, ir dėl to, kad dar visai neseniai ji teigė, jog nebenorėtų gausesnės šeimos, todėl trečio vaiko planuose tikrai nėra.

„Ši maža mergytė pavers mus jau penkių asmenų šeima. Negalėtume būti laimingesni nei dabar, pranešdami ir jums šią Dievo palaimintą žinią“, – po savo atžalų nuotrauka skelbė Jessica.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.