Atskleistos negirdėtos detalės apie Cristiano Ronaldo elgesį su moterimis

Neseniai vienas garsiausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo (33 m.) sulaukė neregėtų kaltinimų. Buvusi manekenė vyrą apskundė dėl galimos prievartos, prieš 9 metus panaudotos viename iš Los Andžele esančių viešbučių.

 Scanpix nuotr. 
 Scanpix nuotr. 
 Jasmine.<br> Scanpix nuotr. 
 Jasmine.<br> Scanpix nuotr. 
 C. Ronaldo.<br> Scanpix nuotr. 
 C. Ronaldo.<br> Scanpix nuotr. 
 Georgina.<br> Scanpix nuotr. 
 Georgina.<br> Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 3, 2018, 5:53 PM, atnaujinta Oct 3, 2018, 6:52 PM

Skandalingų kaltinimų sportininkas sulaukė iš dabar jau mokytoja dirbančios amerikietės Kathryn Mayorgos (34 m.) Pasak moters, nusikalstamas aktas prieš jos valią buvo atliktas 2009 m. birželio 13-ąją.

„Juventus“ futbolininkas Kathryn pareiškimus vadina melu ir sieja juos su moters noru išgarsėti jo sąskaita.

Visgi, neįprasto skandalo sukūryje pradėjo aiškėti naujų detalių. Nebetylėti nusprendė ir buvusi C. Ronaldo mergina Jasmine Lennard (33 m.).

Šiuo metu, moteris yra žinoma kaip televizijos žvaigždė bei manekenė. Su garsiuoju sportininku jie susipažino praėjus metams po tariamo futbolininko nusikaltimo.

Anot britės, C. Ronaldo elgesys su moterimis buvo apipintas įvariomis keistenybėmis.

Gražuolės teigimu, prieš dešimtmetį sportininkas buvo patyręs traumą dėl kurios jis privalėjo vaikščioti su ramentais. Dėl to, jį visuomet lydėdavo draugų kompanija.

Kartu su bičiuliais Cristiano laiko veltui neleido. Lydimas 5-6 draugų jis dalyvavo bei organizavo įspūdingus vakarėlius, kuriose netrūko nei pusnuogių merginų, nei svaigiųjų gėrimų.

Jasmine pasakojo, jog vienas savaitgalis Las Vegase futbolo žvaigždei bei jo palydai kainuodavo virš 30 tūkst. eurų. Šią sumą, žinoma, sumokėdavo pats sportininkas.

Taip pat manekenė pridūrė, kad didelę draugų kompaniją Cristiano pasitelkė ir norėdamas lengviau „sužvejoti“ merginas.

Taip nutiko ir jai pačiai – prie moters priėjęs C. Ronaldo draugas paklausė, kur ji ruošiasi leisti vakarą bei atvirai pareiškė bendrą kompanijos norą – visiems naktį praleisti kartu su Jasmine.

Tačiau ji lengvai nenusileido – liepė prieiti pačiam futbolininkui ir paprašyti jos telefono numerio. Taip nutikus, moteris pamažu įsisuko į nesibaigiančių futbolininko vakarėlių sūkurį.

Nors pirmąją naktį su sportininku permiegoti Jasmine nesutiko, seksas su moterų dievaičiu jos netenkino ir vėliau.

Modelio žodžiais, Cristiano jai buvo tik laikinas žaislas. Tęsdama mintį ji pridūrė: „Nenoriu naktų praleisti su vyru, su kuriuo lovoje jaučiuosi labiau vyriška nei jis“.

Be to, televizijos žvaigždė sakė, kad futbolininkas yra nepataisomas mergišius bei egoistas. Jis negerbia moterų ir jį, visuomet, domino jo asmeniniai poreikiai, o ne moterų interesai.

Primename, kad šiuo metu C. Ronaldo yra susižadėjęs su ispane Georgina Rodriguez (22 m.). Jis taip pat augina keturis vaikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.