Vestuvinės suknelės 2019-tais: nuo plunksnų iki vyriškų siluetų

Išsirinkti vestuvinę suknelę turbūt viena sunkiausių užduočių būsimai nuotakai planuojant vestuves. Didžiausias vestuvinių suknelių pristatymas „Išteku lt Wedding Fashion Show“, vyksiantis kitą šeštadienį, spalio 20 d., vestuvių parodos „Išteku.lt“ metu, yra unikali galimybė vienoje vietoje pamatyti daugiausiai dizainerių kurtų naujausių vestuvinių ir proginių suknelių kolekcijų. Publiką nustebins net dešimt itin skirtingos stilistikos dizainerių, o kai kurie jų dalinasi nedidelėmis detalėmis, kas laukia žiūrovų.

 Dizainerės Aidos Kapočiūtės kurta vestuvinė suknelė
 Dizainerės Aidos Kapočiūtės kurta vestuvinė suknelė
 Dizainerės Airidos Skrick vestuvinė suknelė
 Dizainerės Airidos Skrick vestuvinė suknelė
 „Mas924" vestuvių įvaizdis
 „Mas924" vestuvių įvaizdis
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2018-10-10 17:19, atnaujinta 2018-10-10 17:43

70-ųjų laikų blizgesys

Išskirtines, jaunatviškas, netikėtais deriniais ir sprendimais pasižyminčias vestuvines (ir ne tik) sukneles kurianti dizainerė Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė, žinomo ženklo „Mas924“ kūrėja, įsitikinusi, kad nuotakai šiame procese labiausiai reikia draugo: „Tokio, kuris padėtų suprasti, išklausyti, suvokti ir atskleisti žmogaus savybes atitinkantį įvaizdį, kuris būtų harmonija tarp svajonės ir charakterio. Nuotaka tuo pačiu turi jaustis ir savimi, ir lyg gražiausia savo pačios svajone“.

Naujoji dizainerės kolekcija žada daugybę netikėtumų. „Šį kartą, renkamės senąjį Las Vegasą, kaip įkvėpimą. Vietoje nuometo siūlome rinktis baltą skrybėlę dekoruotą plunksnomis. Visoje kolekcijoje jausis „vintage” dvelksmas, dominuos: plunksnos, raukiniai, asimetriškos konstrukcijos ir minimalizmas. Net 2019 metų kolekcijos fotosesija vyko senoviniame „Auska” viešbutyje Palangoje, kuriame išlikusi to laikmečio autentika. „Auska” buvo atidaryta 1979 metais nekeičiant interjero detalių ir architektūros iki šių dienų. 70-ųjų laikų blizgesys bus tai – ką pamatysite mūsų kolekcijoje”, – prasitarė kūrėja.

Laukinių vakarų glamūras

Eksperimentuoti, būti originaliai ir išskirtinei siūlo ir dizainerė Airida Skrick. 

„Aš nebijau eksperimentuoti net ir kurdama vestuvinę madą. Naujoje 2019 metų vestuviniųdrabužių kolekcijoje daug dėmesio skiriu vyriškai madai. Man atrodo, kad inovatyvios aprangos

idėjos, patrauks tuos, kam svarbi saviraiška. Tokie žmonės išsiskiria savo tvirtybe ir ryžtingumu,nebijo laužyti nusistovėjusių stereotipų“, – sako „Airida Skrick“ kūrėja.

Naujausioje jos kolekcijoje, kurią bus galima pamatyti spalio 20 d. „Litexpo“ dizainerė atskleis 4-5 dešimtmečio šiuolaikišką praeitį, atsigręš į kaubojišką glamūrą, laukinius vakarus ir maksimalizmą. 

Neužgoškite asmenybės

Nuotakoms ieškančioms švarių linijų, romantikos, sluoksnių ir nėrinių savo naujus kūrinius ant podiumo pasiūlys dizainerė Aida Kapočiūtė. Šiemet dizainerė itin didelį dėmesį skiria nėriniams su rankomis siuvinėtais karoliukais ir tik plonytė linija skiria suknelių stilių tarp griežtumo ir trapumo. 

„Nuotakai patariu nemeluoti sau ir vestuvių dieną išlikti ištikimai savo asmeniniam stiliui“, – šypteli dizainerė. Minimalizmą, neapsunkinimą detalėmis A.Kapočiūtė mato ir renkantis nuotakos papuošalus ar akcentus: „Galioja amžina taisyklė: mažiau yra daugiau. Jei kiekvieną dieną mergina nesipuošia kaip kalėdinė eglutė – to reikėtų vengti ir šventės dieną. Tad jei ieškote akcento savo įvaizdžiui, prisiminkite, kad jis turi būti vienas, bet stiprus. Neužgožiantis jaunosios asmenybės, bet pabrėžiantis jos individualumą. Aš asmeniškai ateinantį sezoną būsimoms nuotakoms siūlau rinktis prabangų galvos papuošalą ar visą siluetą išilginantį šleifą.“

Vestuvinių suknelių kolekcijas pristatys Liutauras Salasevičius, Egidijus Rainys, Aurelija Beliakaitė, „Tiulio fėja“, „Vamp“, „Mas924“, Airida Skrick, Aida Kapočiūtė, vestuvinių suknelių salonai „D'Dress“, „Diva“, mados namai iš Ispanijos „Pronovias“. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.